Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#355785 http://www.newsit.gr/kosmos/Tramp-Kirys ... lim/694124

Μόνο αλλαγή ονόματος θα σηματοδοτήσει η προεδρία Τραμπ... ή όχι;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#355790 Ο Βλαδιμηρος πόθεν προέκυψε πλανηταρχης; Βασικά αυτή η τρισπαναθλια ορολογία προέκυψε από την οπη των - ποιον άλλων; - κοπρολυματων ελληνιολων δημοσιογράφος, για να ανοίξει ο μέσος Έλληνας στουρνος το στόμα του ακόμα παραπάνω. Πλανηταρχης σου λέει, USA, είμαστε και μεις μαζί τους, οου γιες.
Και κάθεται η Ανχελα και η ΚΑΡΓΙΟΛΩ και στενοχωριουνται για το ελληνικό ζήτημα. :s_laughat Γέμισαν κιρσους τα πόδια τους :sorry:. Αντί να δώσει σήμα στη Λουφτβαφε να μην αφήσει όρθιο ούτε μαντρι. Επιστροφή στις 2 διαστάσεις, μήκος επί πλάτος. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#355793 Πλανηταρχης του κωλου ειναι ο Πουτιν.
Του εριξαν αεροσκαφος οι τουρκοι και εκανε τουμπεκα,εαν ηταν οι αμερικανοι στην θεση του θα την ειχαν ισοπδωσει την τουρκια.
Μας εφαγαν οι παπαριες του λιακοπουλου του αρκουδιαρη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#355794
g8777 έγραψε: Αντί να δώσει σήμα στη Λουφτβαφε να μην αφήσει όρθιο ούτε μαντρι


:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#355799 To έχω ξαναγράψει. Όταν στον πλανήτη, έχει διαμάχες στον Καναδά, το Μεξικό, τη Τζαμάικα, τις Βερμούδες, τον Παναμά από ρωσόφιλα λαοφιλή σχήματα, Καλιφόρνια, Τέξας και Ντακότα θέλουν να την πουλέψουν με ένοπλο αγώνα, η Αλάσκα θα ζητάει να επιστρέψει στη μαμά Ρωσία, ενώ Ουκρανίες, Πολωνίες, Συρίες, Γεωργίες, Μαρίες και Ευτέρπες είναι δορυφόροι της Ρωσίας τότε ναι θα αρχίσουμε να συζητάμε ότι ο πλανήτης είναι υπό ρωσική ηγεμονία. Όσο συμβαίνουν τα αντίθετα, η συζήτηση είναι μόνο για καλτ βραδυνές εκπομπές λόγου και τηλεπωλήσεων.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#355845
Corto Maltese έγραψε:To έχω ξαναγράψει. Όταν στον πλανήτη, έχει διαμάχες στον Καναδά, το Μεξικό, τη Τζαμάικα, τις Βερμούδες, τον Παναμά από ρωσόφιλα λαοφιλή σχήματα, Καλιφόρνια, Τέξας και Ντακότα θέλουν να την πουλέψουν με ένοπλο αγώνα, η Αλάσκα θα ζητάει να επιστρέψει στη μαμά Ρωσία, ενώ Ουκρανίες, Πολωνίες, Συρίες, Γεωργίες, Μαρίες και Ευτέρπες είναι δορυφόροι της Ρωσίας τότε ναι θα αρχίσουμε να συζητάμε ότι ο πλανήτης είναι υπό ρωσική ηγεμονία. Όσο συμβαίνουν τα αντίθετα, η συζήτηση είναι μόνο για καλτ βραδυνές εκπομπές λόγου και τηλεπωλήσεων.


Ποια αντίθετα Σταύρε μου;
Φεύγει καμία Ρωσική Δημοκρατία από την Ομοσπονδία ώστε να την συγκρίνουμε με την αντίστοιχη Αμερικανική;
Μπήκαν πουθενά οι ΗΠΑ να διεκδικήσουν τίποτα τα τελευταία 100-200 χρόνια ως δικό τους έδαφος;
Διότι οι Ρώσοι πήρα πίσω την Κριμαία και κάνουν πλάκα στους Ουκρανούς στα ανατολικά.
Διότι οι Ρώσοι όταν πήγαν να τους κουνηθούν οι Γεωργιανοί το 2008, τους έστειλαν στον Διάολο.
Διότι οι Ρώσοι όταν ένιωσαν ότι ο σύμμαχος Άσσαντ απειλείται, έστειλαν δυνάμεις και ο Άσσαντ είναι και θα παραμείνει κυρίαρχος εκεί.
Διότι οι Ρώσοι όταν είχαν κόντρα με του Τούρκους, απέκλεισαν τον εναέριο χώρο και μετά ο Ερντογάν ζητούσε συνεργασία - η οποία επήλθε και (δυστυχώς για εμάς) κάνουν κοινές επιχειρήσεις σήμερα στην Συρία.
Διότι οι Ρώσοι έκαναν πλάκα στους Αμερικανούς στις δικές τους εκλογές και έβαλαν τον νέο POTUS να μαλώνει με τις δικές του Μυστικές Υπηρεσίες.
Διότι οι Ρώσοι δήλωσαν ότι θα αναπτύξουν το πυρηνικό τους οπλοστάσιο (έβγαλαν ήδη τον νέο Sarmat), το οποίο ήδη είναι το ισχυρότερο στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#355873 Αλεξ αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει ένοπλη αποσχιστική διαμάχη σε τουλάχιστον 3 Ρώσικες Ομόσπονδες Δημοκρατίες από όσο ξέρω. Μπορεί να είναι και παραπάνω δεν ξέρω αν υπάρχει συμβάν σε όλες τις Δημοκρατίες στις οποίες επιχειρεί το εμιράτο, θεωρητικά η εμπόλεμη ζώνη είναι μία τεράστια περιοχή εντός ρωσικής επικράτειας. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στις ΗΠΑ ούτε ως τερατωδώς μακρινό ενδεχόμενο. 1-0
Για την Κριμαία, την Ουκρανία και τη Γεωργία αυτή είναι η δική σου ανάγνωση. Η δικιά μου είναι ότι τα μέρη αυτά ήταν μέχρι και προ 25ετίας ήταν ρωσικά. ΟΚ δια της σοβιετικής οδού, αλλά η ΕΣΣΔ δε συμμάζεψε άσχετα μεταξύ τους κράτη υπό τη σκεπή του κομμουνισμού - αν ήταν έτσι θα ήταν στην ΕΣΣΔ και η Μογγολία αρχικά και οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης στη συνέχεια. Η ΕΣΣΔ ήταν η συνέχεια της Τσαρικής Ρωσίας και τα εδάφη τα έχασε μέσα από τα χέρια της. Κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ δε συνέβη ποτέ. Για την ακρίβεια εκτός της ανεξαρτητοποίησης των Φιλιππινών δε νομίζω ότι οι ΗΠΑ παραχώρησαν είτε οικειοθελώς είτε με το ζόρι κάτι που ελέγχαν. Αυτά τα μέρη λοιπόν με συμπαγείς ρωσικούς πληθυσμούς, ρώσικη γλωσσική επιρροή (ρωσικά ως lingua franca παντού) και πολιτισμική, όμορα με τη μαμά Ρωσία, τίγκα στα ρωσικά συμφέροντα, θεώρησαν ότι τους παίρνει να γράψουν τη Ρωσία στα παπάρια τους και μάλιστα να της κάνουν και ένοπλους τσαμπουκάδες. To ότι η Ρωσία κατάφερε να κρατήσει τα κεκτημένα στη Γεωργία ή να προσαρτήσει μία περιοχή που είχε 0-ελάχιστο ουκρανικό πληθυσμό το βρίσκω τόσο αστείο ως λόγο πανηγυρισμού, όσο δεν παίρνει, δεδομένου ότι γεωπολιτικά η Ρωσία μοιάζει να έχασε αυτές τις παραδοσιακά δικές της περιοχές αμετάκλητα. Έργο Πούτιν και αυτό. 2-0
Στο θέμα Τουρκία ο κόσμος γελάει. Η Τουρκία χρησιμοποίησε ένοπλη δύναμη έναντι της Ρωσίας και η Ρωσία αυτή τη στιγμή χωρίς καμμία ουσιαστική επανόρθωση πέραν κάποιων αστείων δηλώσεων του Ερντογάν είναι φίλη και σύμμαχη και σλουρπ σλουρπ. Ακόμα και Λιακοβελοπουλικοί ρωσόφιλοι ντρέπονται για το ρεζιλίκι, εσύ το θεωρείς ως ένδειξη παντοκρατορίας; Ούτε για αστείο. 3-0 με γκολ του σουλτάνου στο Γ.
Ο Άσσαντ αυτή τη στιγμή είναι κυριάρχος στο μισό failed state του. Από εκεί που ήταν κυρίαρχος της Συρίας και του Λιβάνου, υπό την αιγίδα του Πούτιν κατάφερε να είναι προς το παρόν κυρίαρχος στο μισό και κατεστραμένο του κράτος. Μεγάλη επιτυχία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν αναγκαστεί τώρα για την ειρήνευσει να παραχωρήσει κοινοβουλευτισμό και εκλογές. 4-0
Για τις εκλογές και το πυρηνικό οπλοστάσιο να μου επιτρέψεις να μη σχολιάσω, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τα γράφεις στα σοβαρά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#355881
italakias έγραψε:Να σου πω,θα μας σπασεις τα νευρα;
Εχει αναλαβει απο το 70 την επιχειρηση του πατερα του που απο απλα διαμερισματα εκανε πυργους,εχει αυξησει κατα πολυ την περιουσια του,εγινε πλανηταρχης και τον λες αποτυχημενο;
Αυτοδημιουργητος δεν ειναι αλλα πετυχημενος σιγουρα.

Ασε ρε Μαρκο βραδυατικα,πηγαινε εκει πεσε για υπνο να πας αυριο να παρεις το μεροκαματο της πεινας και ασε τον Τραμπ και καθε Τραμπ.



:metalo: :metalo: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Δεν παίζεσαι ρε άτιμε...

Άμα δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, κτλ... :s_shout
Άβαταρ μέλους
By nass
#355889 markvag δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις :hmmm:

Είναι επιχειρηματική διάνοια στυλ Τζομπς ? Προφανώς όχι.
Είναι αποτυχημένος ? Ούτε αυτό, το "αν τα είχε βάλει στην τράπεζα θα είχε βγάλει περισσότερα" καταρχήν δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια (πάω στοίχημα ότι προέρχεται από την καμπάνια της Κλίντον, όπως και το έχασε λεφτά από καζίνα, έχεις υπόψη σου τι είναι το Ατλάντικ Σίτι ?) κατά δεύτερο μιλάς για την περίοδο της μεγαλύτερης κρίσης στην αγορά ακινήτων και κατά τρίτο δεν τον κάνει αποτυχημένο, αποτυχημένος θα ήταν αν τα είχε χάσει "όλα".

Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής αλλά αυτό που κάνεις είναι το ίδιο που κάνει και εκείνος, λαϊκισμός.
Και μην ξεχνάμε ότι τον ψήφισαν και βγήκε. Δεν μας αρέσει, ξυδάκι. Το λένε "δημοκρατία" :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#355893
krom έγραψε:Το είπε το FORBES :yahoo:
Ε δια, πως πάει η ρώσικη οικονομία? γαμάει ε?

δεν ξερω εσυ τι λες? http://www.worldbank.org/en/country/rus ... cation/rer

the good news is that when it comes to reducing inequality, Russia’s fiscal policy performs better than in Brazil, Chile, Colombia, Turkey, and the United States. But with a similar budget size (as measured by government expenditure as share of GDP), many EU countries achieve a much higher reduction in inequality. Russia can achieve more redistribution for its current level of government spending and revenues.

Against these dynamics, we expect the economy to inch towards growth. For 2016, we project growth of the Russian economy at -0.6 percent, an improvement from our earlier June forecast of -1.2 percent. And as oil and gas prices are projected to continue recovering to US$55.2/bbl in 2017 and US$59.9/bbl in 2018 and positively affect domestic demand, we forecast the economy to start inching towards growth of 1.5 percent in 2017 and 1.7 percent in 2018.


also αφηνω αυτο εδω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#355897 Ποσο γαματο ειναι που προσπαθουμε να πουμε οτι ειναι αποτυχημενος ο Τραμπ. Ο ανθρωπος που κατορθωσε και βγηκε προεδρος --> αποτυχημενος.

Ενταξει Μαρκο μεταξυ μας το ψοφησες και σε γλενταει δικαιως ο Ιταλακιας.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#355900 Εν τω μεταξύ, η εκλογή του Τραμπ έχει βγάλει τα πιο ταπεινά ένστικτα στους εγχώριους και ξένους ακροδεξιούς. Σήμερα είδα στις ενημερώσεις μου αυτό, ανεβασμένο από γνωστό, χρυσαυγιτη:

Εικόνα

Το μόνο καλό ότι όλα τα σχόλια ήταν θυμού και αγανάκτησης.


< >