Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352404 Νοκ νοκ
Τα νοσοκομεια δεν χρειαζονται αφυγραντηρες αφου εχουν HVAC. Οταν επανακυκλοφορεις τον αερα χρειαζεσαι υγραντηρες, ή την μπουγαδα του τζι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#352409 Άνοιξε στον Σουλταν.
Saturday night special.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#352412
rx8_drifter έγραψε:Νοκ νοκ
Τα νοσοκομεια δεν χρειαζονται αφυγραντηρες αφου εχουν HVAC. Οταν επανακυκλοφορεις τον αερα χρειαζεσαι υγραντηρες, ή την μπουγαδα του τζι.

HVAC λέει. Σιγα μην εχει στο χωριο του g τετοια πραγματα του Σατανα

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#352414 Σου απαντώ με το ίδιο ύφος και τον ίδιο τρόπο που απάντησες κι εσύ. Αφού είναι ανεκτή η δική σου απάντηση από την διαχείριση, θα είναι και η δική μου.

g8777 έγραψε:Εκτός από αναιδης είσαι και αγραμματος; ειλικρινής ερώτηση. Έγραψα εγώ πουθενά για ΣΧΕΤΙΚΉ υγρασία σε αυτό που κοουταρεις; Η απλά από το τσιρλιο για να γράψεις και καλά μια μπούρδα διαβάζεις ό, τι θέλεις; Για πάρε ένα χάπι χαλαζονης να απολυμανεις τον εγκέφαλο σου.


Εκτός από αυθάδης είσαι και γκαβός; ειλικρινής ερώτηση. Η απλά από το τσιρλιο για να γράψεις δεν μπορείς να διαβάσεις ούτε αυτά που γράφεις;

g8777 έγραψε:Η θερμανση; Μπορει η ανοδος τηςθερμοκρασιας να σε κανει να αισθανεσαι βολικοτερα (απο την αποψη οτι δεν κρυωνεις τοσο οσο σε χαμηλοτερη θερμοκρασια για το ΙΔΙΟ ποσοστο σχ υγρασιας σε ενα δωματιο)....


Χάπια χαλαζόνης δυστυχώς δεν έχω. Αν είχα θα σου έστελνα να απολυμάνεις το παχύ σου έντερο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#352423 Κατάλαβα. Σε επρηξε η γυναίκα σου και ξεσπας πάνω στα μυαλά μας.Σεβαστο. Υπάρχουν και τέτοιοι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#352476
Anonymous Founder έγραψε:Ήρθε ο αφυγραντήρας και δουλεύει μια χαρά. Τον έβαλα σε λειτουργία όταν κάνουμε μπάνιο και σταμάτησε αμέσως το θάμπωμα του καθρέφτη.


Για να φευγουν οι υδρατμοι απο το μπανιο (οταν κανεις μπανιο) και γενικα για μυρωδιες χρειαζεται ενα πολυ απλο ανεμιστηρακι με 20-30 εκατοστα διαμετρο εγκαταστημενο στο παραθυρο του μπανιου ή σε σωληνα με εξοδο απο το σπιτι. Αυτο εχουν τα μπανια στην Β. Αμερικη (χωρις παραθυρα εκει) και δουλευει μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#352513 Παίζει να είναι παγκόσμια πρώτη ο τσακωμός για λευκές συσκευές... :metalo:
Είναι λίγο χαζομάρα να χαλάτε την ζαχαρένια σας, για κάτι τέτοιο. Ας δείξουμε συμπάθεια στο δράμα του g8777 (ένας άνθρωπος που κάποτε είχε ΔΥΟ Polo στην οικογένεια, αυτό τον έχει γεμίσει με βαρύτατα τραύματα... :sorry: ), και ταυτόχρονα στον Pitt (ένας άνθρωπος που κουβαλάει ολόκληρο εργαλειοφόρο στο αμάξι του δια παν ενδεχόμενον, ούτε BMW να είχε δηλαδή... :s_biggrin ).

Ηρεμία και ησυχία λοιπόν, αλλιώς θα αμολήσω τον JasonLouk! :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#353939 Για να μην ξεχνιόμαστε και παρεξηγιόμαστε θα υπενθυμίσω ότι όταν μιλάμε για σχετική υγρασία (και όχι απόλυτη) μιλάμε με ποσοστό της υγρασίας στον αέρα σε σχέση με τη μέγιστη δυναρτή υγρασία στον αέρα. Πάνω από 100% μιλάμε πλέον όχι για υγρασία αλλά για υγροποίηση.
Το 100%, το πόσο υγρασία μπορεί να έχει ο αέρας χωρίς να υγροποιηθεί έχει απόλυτη σχέση με την θερμοκρασία.
Θερμαίνοντας τον χώρο ανεβαίνει η θερμοκρασία και μπορεί να αντέχει περισσότερη υγρασία (αιωρούμενο νερό) χωρίς υγροποίηση.
Παλιότερα αν θυμάμαι καλά μπήκαν και διαγράμματα που δείχνουν πόσο διαφορά κάνει η θερμοκρασία.
Βασικά με 50% σχετική υγρασία στους 30° έχεις πολύ περισσότερο νερό στον άερα από όσο με 50% σχ υγρασία στους 20°. Και αντίστοιχα την ίδια ποσότητα νερού στον αέρα για να έχεις 50% σχ υγρασία στους 20°αν την βάλεις σε αέρα στους 30° θα έχεις πολύ λιγότερο από 50% σχ υγρασία.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#355518 @kyr80 εδώ είσαι για τουαλέτα

$10k, δεν είναι κάτι.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#355580 Μία απλή Toto την κάνει την δουλειά πιστέυω :lol:

Άβαταρ μέλους
By dstou
#355585 Από ψησταριά υγραερίου ξέρουμε κάτι να προτείνουμε? Πρόκειται για εγκατάσταση σε σχετικά μικρό μπαλκόνι. Ψησταριές για κάρβουνα, φουλ εξτρά GT ραλύ, υπάρχουν στο εξοχικό, αλλά εδώ είναι σχεδόν αδύνατο να μπει κάτι ανάλογο στον κήπο ή στο πάρκιν, εξ ού και το ψάχνουμε για υγραέριο.

Βλέπω κάτι τέτοιο :

http://www.isompes.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=3743&Itemid=0

'Εχει κάποιο λάκο η φάβα? Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο να προταθεί? Χρήση 2 φορές το μήνα για οικογενειακά γεύματα 4-8 ατόμων.
Ευχαριστώ