Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#355669
Άβαταρ μέλους
By g8777
#355719

Kαλα το ξεκινησε ο Ντονατελλο. :s_thumbsup

Αλλα εδω που τα λεμε, γιατι πονος και οδυρμος και σερβιετες (για μεγαλη ροη) παγκοσμιως; Ανθρωπος της αγορας δεν ειναι ο Τραμπ; 50 χρονια επιχειρησεις δεν διοικει; :hmmm: Και με μεγαλη επιτυχια μαλιστα; Απο τα πιο υγρα ονειρα των Τζημερων ειναι βγαλμενος, επιτελους και ενας ανθρωπος απαλλαγμενος απο πολιτικες αγκυλωσεις ,να εφαρμοσει σε επιπεδο κρατους τον τροπο λειτουργιας μιας επιχειρησης. :s_thumbsup Αφου η οικονομια και η αγορα θελουν τοιχους που ειναι το κακο; Πως θα αυξηθει το εισοδημα των πολιτων; Απο το αδηφαγο δημοσιο; Οχι βεβαια. Τοιχος και εκτελεση οσων παραβιαζουν το αβατο. :s_roses


Εικόνα


:s_roses :s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By g8777
#355767 Μαρκοβαγγο άνοιξε μου λίγο σε παρακαλώ. Μάλλον άσε, θα στα πω από κάτω να σε ρομπιασω στη γειτονιά. Δε με λες, ο Ντονατελλο έγινε πλουσιότερος η φτωχοτερος τόσα χρόνια στο κουρμπετι; Ποιος αφοδευει τους εργαζόμενους. ΛΗΞΙΣ.
Όσο για την τελευταία παράγραφο, αυτή είναι η κατάντια μας. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ. Γιατί παρακαλώ τραβάει ζόρι το ποπολο αν έχει ή όχι εταιρείες στο όνομά του; Τι θα κάνει δλδ, θα κοπροακυλιαζει όλη μέρα στο Δημόσιο της Γιουσα; Δουλειά κύριοι. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Make Farsala great again.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#355773 Μαρκο,εναν ανθρωπο που εχει δις περιουσια και γινεται πλανηταρχης απο το πουθενα ,μονο αποτυχημενο δεν τον λες ,απο την στιγμη μαλιστα που καταφερε τον στοχο του.

Και να ξερεις ενα πραγμα,ο καθε μεγαλος επιχειρηματιας μπορει απο την μια μερα στην αλλη να καταστραφει.
Αυτο δεν τον κανει αποτυχημενο..
Άβαταρ μέλους
By italakias
#355783 Να σου πω,θα μας σπασεις τα νευρα;
Εχει αναλαβει απο το 70 την επιχειρηση του πατερα του που απο απλα διαμερισματα εκανε πυργους,εχει αυξησει κατα πολυ την περιουσια του,εγινε πλανηταρχης και τον λες αποτυχημενο;
Αυτοδημιουργητος δεν ειναι αλλα πετυχημενος σιγουρα.

Ασε ρε Μαρκο βραδυατικα,πηγαινε εκει πεσε για υπνο να πας αυριο να παρεις το μεροκαματο της πεινας και ασε τον Τραμπ και καθε Τραμπ.