Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#355068 ζωικο λιπος παει στη καρδια , χοντραινεις , κατι τετοιο φανταζομαι , οι φινν ειναι υπερ της υγειινης ?? διατροφης (γεγονος ειναι οτι δεν βλεπεις χοντρα παιδια εκει.)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#355070 If in moderation => no problem! :s_yes

Όπως όλα άλλωστε...
Άβαταρ μέλους
By otso
#355073
dimitrisB έγραψε:
otso έγραψε:δημητρη που να ξερω ,προσανατολιζομαι για τρουφες , δεν παει αναλογα με την συνταγη;

Προφανώς. Πάντως δές και εδώ => viewtopic.php?p=136462#p136462 , έστω και για άλλη φορά .

δημητρη πολυ καλη φαινεται , μπηκε στο προγραμμα , ευχαριστω .
Άβαταρ μέλους
By italakias
#355076 Τωρα τι ειναι αυτο.
Μανιταρια με τυρια και ζαμπον.
Σκετα θα τα κανεις και θα τα συνδιασεις με κατι αλλο ,ξεχωριστα.
Τα χετε κανει ολα τα φαγητα πιτσες,το ενα πανω στο αλλο .
Μαθετε να τρωτε καμια φορα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#355092 Θα συμφωνήσω για απλότητα στο μανιτάρι, κατά προτίμηση μεγάλο (δεν θυμάμαι όνομα) στα κάρβουνα /τζάκι με λαδοριγανη και λεμόνι, τύφλα να χουν οι μπριζόλες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#355093
dimik έγραψε:Θα συμφωνήσω για απλότητα στο μανιτάρι, κατά προτίμηση μεγάλο (δεν θυμάμαι όνομα) στα κάρβουνα /τζάκι με λαδοριγανη και λεμόνι, τύφλα να χουν οι μπριζόλες.

< >


Πλευρώτους
Άβαταρ μέλους
By dimik
#355098
Dodger έγραψε:
dimik έγραψε:Θα συμφωνήσω για απλότητα στο μανιτάρι, κατά προτίμηση μεγάλο (δεν θυμάμαι όνομα) στα κάρβουνα /τζάκι με λαδοριγανη και λεμόνι, τύφλα να χουν οι μπριζόλες.

< >


Πλευρώτους

Σωστά!!!

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#355116 καποιοι εδω μεσα ειχαν παρει κατι σλοου κουκερ η καπως ετσι. τι εγινε σιγην ιχθυος μετα .μπηκαν στο ντουλαπι μαζι με τα πολυμιξερ; επειδη ψηνομουνα και εγω ,τωρα με την πειρα αρκετων μηνων μπορουμε να εχουμε τα υπερ και τα κατα;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#355173
italakias έγραψε:Βαλε λαδι...


... κι έλα βράδυ... :shifty: :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#355175
otso έγραψε:καποιοι εδω μεσα ειχαν παρει κατι σλοου κουκερ η καπως ετσι. τι εγινε σιγην ιχθυος μετα .μπηκαν στο ντουλαπι μαζι με τα πολυμιξερ; επειδη ψηνομουνα και εγω ,τωρα με την πειρα αρκετων μηνων μπορουμε να εχουμε τα υπερ και τα κατα;

Κοιτά εμείς το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά.
Ρίχνω μέσα 1-2 κιλά κρέας (μοσχάρι κοκκινιστό γίνεται υπέροχο), κοτόπουλο στήθος, γαλοπούλα κλπ και το αφήνω όλη νύχτα (8-10 ώρες στο λόου) ή όλη μέρα (αν το βάλουμε πρωι νωρίς) και έχω κάμποσα γεύματα για 2-3 μέρες.
Μας βολεψε παρα πολύ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#355177 Α, επίσης μπορείς να παίξεις με διάφορα υλικά και μπαχαρικά για διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά να μη βαριέσαι, δλδ το ίδιο κρέας το κάνουμε κάθε φορά λίγο διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#355207 +1 με θετική εμπειρία από slow cooker, το pulled pork πάει και έρχεται και γενικά οποιοδήποτε κρεατικο, αν και θέλει κρέας με λίγο λιγάκι γιατί χωρίς βγαίνει στεγνό για τα γούστα μου. Μοσχαράκι top side από το εσωτερικό κομμάτι βγαίνει υπέροχο, βράζεις και ένα ρύζι με το ζουμακι που έχει βγάλει και είσαι άρχοντας.

< >
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#355209
dstou έγραψε:Και πως τα κάνει τα φαγητά? Σαν της κατσαρόλας ή του φούρνου? Και τι κερδίζεις τελικά?

σαν γάστρα απ' ότι καταλαβαίνω.
Καερδίζεις ότι είναι μια πιο βολική γάστρα που δεν χρειάζεται ολόκληρο το φούρνο;