Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#354983 ΟΚ, κλασσικος Τραμπ. Ξεκινησε ευχαριστωντας τους πρωην προεδρους, ευγνωμονωντας τους κατα λεξη και αμεσως μετα κατηγορησε την προηγουμενη διακυβερνηση οτι ευημερουσε η Ουασιγκτον και υποφεραν οι πολιτες. :lol: :lol:

Κατα τα αλλα, θα ενωσει ολο τον κοσμο εναντια στον ISIS. :lol:

Θα επιστρεψει την εξουσια στον λαο, κοβοντας του το Obamacare. :lol: :lol: ( Ενταξει, αυτο δεν το ειπε, αλλα θα το κανει).

Αυταααααα! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#354995 Για τα ελληνικά συμφέροντα ήταν καταστροφικός. Οπότε για μας όλα τα άλλα είναι δεύτερα
Άβαταρ μέλους
By nass
#355009 Γιατί "καταστροφικός" ? Θα έλεγα "ούτε κρύο ούτε ζέστη" (όπως άλλωστε είναι λογικό, χέστηκαν οι πρόεδροι των ΗΠΑ για την Ελλάδα)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#355016 Η Ελλάδα θέλει γεράκι πρόεδρο που να επιχειρεί σε land ops και φιλοεβραίο να θέλει σταθερότητα και ηρεμία στη χώρα μας, για να είναι ο διαδρομος του Ισραήλ προς την Ευρώπη ανοιχτός. Ο Ομπάμα δεν πίεσε τον Ερντογάν δια της Ελλάδας,πόνταρε στη μπαχαλοποιηση της Μέσης Ανατολής και δεν έκανε land ops για να θέλει μια ηρεμη βαση. Κοινώς έκανε τα αντιθετα απο οσα θελαμε και αφησε την Ευρώπη να κανει πειραματα σε μας. Να μην πιάσω τη σταση του απέναντι στην Γερμανία
Άβαταρ μέλους
By markvag
#355063 Οι Ιλλουμινάτοι;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#355104 Οι ΗΠΑεχουν πρωτες υλες και τεχνογνωσια, αν αποφασισει να κλειστει στα συνορα του μπορει να ζησει μια χαρα η χωρα, σε μακρυνο μελλον ισως δεν θα ειναι καλο, αλλα για μια θητεια θα το δουλεψει το μαγαζι και θα κανει αλλαγη νοοτροπιας μεσα στη χωρα του. για τις αλλες φυσικα στα @@ του και πολυ περισσωτερο για μας... Ας δουμε τι θα κανει η Γερμανια με αυτο το σκηνικο, εκει τους θελω τους Γερμανους... που θελουν να κουμανταρουν την Ευρωπη χωρις λεφτα....