Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dexter
#354905
Asimov έγραψε:Θέλω να συνδέσω το router με τον (υβριδικό) αποκωδικοποιητή της OTE TV.
Κατευθείαν αποκλείεται γιατί είναι μακριά το ένα από το άλλο.
Σκέφτηκα powerlines (το προτείνουν μόνοι τους).
Οι απορίες μου (προς όποιον έχει OTE TV ή τυχαίνει να γνωρίζει) είναι:
1) Θα δουλέψουν όλες οι μάρκες; Πχ αυτά κάνουν;
2) Αν δεν πάρω passthrough και τα βάλω σε πολύπριζο θα δουλέψουν;
3) Άλλη λύση εκτός powerlines υπάρχει;

Έβαλα πριν μία εβδομάδα το tl-wa850re wifi repeater και το συνδέσαμε μέσω ethernet. Συγχρονιστηκε αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού στο rooter speedport entry και έχεις δυνατότητα κ replay tv. Επίσης είχα θέμα με την ταχύτητα η οποία ευτυχώς διορθώθηκε από τον ΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#354969 Ενδιαφέρον...
Το θέμα με την ταχύτητα ήταν λόγω του repeater ή έφταιγε η adsl σύνδεση;
Άβαταρ μέλους
By dexter
#355013
Asimov έγραψε:Ενδιαφέρον...
Το θέμα με την ταχύτητα ήταν λόγω του repeater ή έφταιγε η adsl σύνδεση;

Θέμα adsl ήταν στην περιοχή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#356136 Τρέχει μια εξαιρετική προσφορά στην Wind για VDSL 50Mbps. Όσοι ψάχνονται ας ρίξουν μια ματιά.
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/s ... -294746181
17,5€ τους πρώτους 3 μήνες, +5,5€ κατόπιν, με 24μηνο συμβόλαιο (αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά ας μην είμαστε άπληστοι).
Άβαταρ μέλους
By nass
#358093 Να κάνω και γω την κλασσική ερώτηση :)

Εχω Forthnet, λίγες εκατοντάδες μέτρα από Α/Κ πιάνω άνετα 20+ mbps (κατεβάζω αβασάνιστα 2+ MB/sec), δεν χρειάζομαι άλλα, ούτε αποσυνδέσεις, επί 8+ χρόνια έχω πάρει το help desk 1 φορά, 25 ευρώ double play με απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά κινητά. Οπότε γενικά ευχαριστημένος.

Με παίρνουν προχτές από Cosmote "μπλα-μπλα-μπλα τα ίδια ακριβώς 25 ευρώ" (μου έλεγε στην αρχή και για Cosmote TV "δεν βλέπω τηλεόραση" απαντώ "καλά κάνετε" μου λέει η κοπελιά (μαγκιά της, μου έχει τύχει απάντηση "γιατί ?" :slap: :lol:).
"Μα ρε παιδιά" τους απαντώ "γιατί να κάνω τον κόπο να έρθω σε εσάς συν VoIP με ίδια λεφτά αφού είμαι ευχαριστημένος ?" απαντάει "εεε καλύτερη ποιότητα, καλυτερη ταχύτητα (21 Mbps :lol: ) SLA αν πέσει παραπάνω από 48 ώρες (επιστροφή χρημάτων, όχι κανένα σοβαρό penalty)" κτλ. κτλ. Οπότε --> "ευχαριστώ αλλά :s_bye "

Με πήραν σήμερα από Wind: "200 λεπτά κινητά (άχρηστο γιατί σπανιότατα τηλεφωνώ σε κινητά από το σπίτι καθώς δεν έχω τηλεφωνικό κατάλογο στο σταθερό) 24 ADSL απεριόριστα κτλ. συν ένα Free2Go τζαμπέ 18.5 ευρώ 24μηνη δέσμευση μηδέν τέλος μεταφοράς +5 ευρώ το μήνα για VDSL (δωρεάν 3 μήνες) και να σας στείλουμε τώρα την αίτηση" :superman: ¨όπα ρε παιδιά να το σκεφτώ" λέω "να σας ξαναπάρω σε 10 λεπτά ?" η απάντηση :s_crazy Τέλος πάντων του είπα σε μερικές μέρες.

Προφανώς το κέρδος είναι ασήμαντο δεν με ενδιαφέρουν τα 78 ολόκληρα ευρώ το χρόνο :svivhaha: μεγαλύτερη σημασία έχει η ησυχία του κεφαλιού μου και γνωρίζω πολύ καλά το if it aint broke don't fix it αλλά παρότι γενικά δεν ενδιαφέρομαι για μεγαλύτερη ταχύτητα σκέφτομαι με τα ίδια λεφτά που δίνω σήμερα να έχω VDSL (τι θα το κάνω ? :hmmm: μήπως να αρχίσω να παίζω παιχνίδια με τον QsisVTS ? :lol: ) ή εναλλακτικά να πιέσω τη Forthnet για καλύτερη τιμή (ή για VDSL στην ίδια τιμή) γιατί πολύ έχουν κάτσει στα αυγά τους τόσα χρόνια και από κάτι τέτοιους "σιγανούς" σαν εμένα βγάζουν σοβαρά κέρδη. Βέβαια με φοβίζουν οι 24 μήνες και η μέτρια γενικά φήμη της Wind από άποψη σταθερότητας και εξυπηρέτησης (μπορεί βέβαια να έχω μείνει πίσω)

Τι προτείνετε ?
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#358100 Αν είσαι ευχαριστημένος με την Forthnet δεν έχεις λόγο να φύγεις και ΑΝ φύγεις θα το κάνεις ΜΟΝΟ για Cosmote!

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#358140 +1 (αν θες πίεσε για καλυτερη τιμή σε vdsl)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#358147 Πάρε ΟΤΕ και ζήτα καλύτερη προσφορά για 50άρα vdsl συν cosmotetv.

Έκανα χθες αναβάθμιση με 43 ευρώ το μήνα τη 50αρα (συν τη δορυφορική εννοείται).

Μια φορά που τους χρειάστηκα σε μια βλάβη του ίντερνετ ήταν απίστευτοι. Γρήγοροι και αποτελεσματικοι, έφτασαν μέχρι το Χαλάνδρι για να βρούνε το πρόβλημα σκέψου.

Συνολικά πολύ ικανοποιημενος, ιδιαίτερα με τη δορυφορική όπου είναι το μόνο που βλέπουμε σπίτι.

Δε θα έφευγα με τίποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#358152 Και εγω οταν εφυγα απο φορθνετ για οτε λογω προσφοράς φοβόμουν την σταθεροτητα γιατι με φορθνετ 10 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα. Τελικα και με ΟΤΕ ολα καλα τα τελευταία 2 χρονια. 23/24 ταχυτητα, voip που δεν καταλαβαινω διαφορα!
Την wind... οπως ο διαολος το λιβάνι

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#358154 Βρε nass, αφού με τις ταχύτητες adsl είσαι ικανοποιημένος και δε χρειάζεσαι παραπάνω, η υπηρεσία είναι αξιόπιστη και δε γλιτώνεις κανένα σοβαρό πόσο, γιατί το σκέφτεσαι;
Άβαταρ μέλους
By nass
#358169 Γιατί μου μπήκε ο διάολος :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#358175
nass έγραψε:Γιατί μου μπήκε ο διάολος :twisted:


Ε αφού σου μπήκε καν'το σωστά με cosmotetv :)

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
#358193 Αυτό γιατί να το κάνω ? Αφού δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση :hmmm: (μόνο τα παιδιά 2 ώρες παιδικό κάθε Σ και Κ και όποτε έχει κανά σημαντικό ματς (Final 4, τελικούς, τέτοια) basket ή volley. Α ΟΚ και F1 -έχω αναπτύξει ανοσία στην Ποπάρα :lol: )
Άβαταρ μέλους
By fokion
#358198 Nass επειδη εκανα οτι θες να κανεις - απο forthnet σε wind - αν δεν εχεις - που δε δειχνει - λογο να φυγεις, ( εγω ηθελα να ξεφορτωθω το nova που δεν εβλεπα και να μειωσω το ποσο ) κατσε εκει που εισαι.
Μια βδομαδα τωρα εχω διαφορα "χαζα" πχ μπλοκαρει το internet μολις συνδεσω με ethernet ενα δευτερο ρουτερ....
δε ξερω αν εχει σχεση αλλα δε το ειχα με το forthnet, οπου ειχα 3 ρουτερ να μοιραζω σημα...