Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#354340
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εικόνα

Royal Oak Perpetual Calendar in Ceramic
Με κάτι τέτοιο θα έκλεινα ωρολογιακά! Το είδα και είπα εδώ είμαστε. Μετά είδα την τιμή και με έπιασε μια στεναχώρια. Γιατί με επίσημη τιμή 93000$ που και να τα είχα δεν τα έδινα για ρολόι, δεν το βλέπω ποτέ.
...άσε που δεν είναι και αρκετά αδιάβροχο, 50μέτρα μόνο....πφφφφ....
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354347 Πλάκα πλάκα, ένα ceramic Royal Oak σκέτο χωρίς άλλα complications με 39άρα κάσα, θα ήταν το ρολόι που και εγώ θα έλεγα "Οκ, εδώ είμαστε, κλείσαμε".
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#354362
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πλάκα πλάκα, ένα ceramic Royal Oak σκέτο χωρίς άλλα complications με 39άρα κάσα, θα ήταν το ρολόι που και εγώ θα έλεγα "Οκ, εδώ είμαστε, κλείσαμε".
Αυτό που λες ακούγεται ακόμα καλύτερο, και πιο μικρό και χωρίς χρονόμετρα που είναι ολίγον περιττά αν και μου αρέσει να βλέπω το φεγγαράκι. Είχα κάποτε, παλιά, ρολόι με ένδειξη φάσης φεγγαριού και ακόμα το θυμάμαι.
Αλλά αντί για 93000 πόσο κάτω να πέσει; Πάλι απλησίαστο θα είναι. Και δώρο να μου το έκαναν θα φοβόμουνα να το φορέσω. Ενώ τώρα το απλό Tag το φοράω κάθε μέρα παντού. Μπορεί να το έχω γεμίσει αμυχές αλλά το χαίρομαι.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354445 Υπόψη ότι τα Royal Oak δείχνουν πιο μεγάλα από ότι είναι στο χέρι. Το 41 θέλει πολύ μεγάλο καρπό. Το 39 ήταν οριακό για το δικό μου χέρι, και με το απαίσιο λουράκι παραδόξως έδειχνε ακόμα μεγαλύτερο. Ένα 37άρι superσπάνιο που δοκίμασα με μπρασελέ (και μάλιστα με ανοιχτό caseback) ήταν τέλειο για τον καρπό μου, αλλά είχε το λευκό καντράν.

Οι πωλητές στα 3 καταστήματα που ρώτησα συμφώνησαν όλοι στο ίδιο πράγμα: ΔΕΝ θα βρεις πουθενά το 39άρι σε μπλε καντράν γιατί σε όποια μπουτίκ πάει, φεύγει μέσα σε λίγες ώρες. Αν το βρεις, κλέβεις μια τράπεζα, το παίρνεις και φεύγεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ως επένδυση δεν είναι καθόλου, μα καθόλου άσχημη. Το yachtmaster έφτασε αισίως τα €10.150. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354473 Εικόνα

Hermès Slim d'Hermès Quantième Perpétuel in Platinum
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354759

Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο από όλα δεν είναι η τιμή (έχει φτιάξει και πολύ πιο ακριβά κομμάτια), αλλά τα 75 ρολόγια που ελπίζει να πουλήσει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#356239 Αυτός είναι ο ΙΒεΤσές ο ΝταΒίντσης. Δεν συνηθίζω να ποστάρω τέτοιου ύφους ρολόγια αλλά αυτό είναι elegant.
Εξαιρετικό μπρασελέ έτσι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#356277 δε με πειράζει που είναι λεπτό, ίσα ίσα, αλλά αυτός ο μπρασελές παραείναι κόσμημα στα μάτια μου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#356285
QsisVTS έγραψε:δε με πειράζει που είναι λεπτό, ίσα ίσα, αλλά αυτός ο μπρασελές παραείναι κόσμημα στα μάτια μου


Είναι. Υπάρχει και σε λουράκι.

Άβαταρ μέλους
By pik.
#356313 μονο εμενα δεν αρεσει το μπρασελε αυτο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#356564 Εικόνα

Ulysse Nardin Marine Regatta Watch Hands-On
Άβαταρ μέλους
By corsair
#357969
g8777 έγραψε:http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-rangeman-alarm-chronograph-radio-controlled-watch-gw-9400-1er-p99963393.html

http://www.thewatchhut.co.uk/casio/mens-casio-g-shock-rangeman-alarm-chronograph-radio-controlled-watch-gw-9400-1er-gw-9400-1er.html

Ορματε. Jim Clark seal of approval. :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup


ποτε δε θα καταλαβω γιατι τα casio εχουν τοσο καραγκιοζιλικι καντραν με ανουσια κυκλακια και γιατι δεν υιοθετουν full dot matrix ... :s_sorry