Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#354609
famas έγραψε:22 χρόνια διαφορά το ζευγάρι....

Σε τέτοιες καταστάσεις και σε τέτοια μέρη (Κρήτη), ψάχνεις να βρεις ποιός δεν είναι αλκοολικός :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#356318
Άβαταρ μέλους
By gianik
#356355 νομίζω ο καταυλισμός του Αλαν Κογιού είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς στην Ελλάδα. Από εκεί πρέπει να είναι και ο γνωστός δάσκαλος του καράτε με τα βιντεάκια με τους Ρομά.. :hmmm:
Δράστης κ θύμα ήταν κωφοί ,τραγικό συμβάν , όπως νομίζω και τραγικές οι συνθήκες στις οποίες ζουν αυτοί οι ανθρώποι..
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#356476 Ο Black Dragon Alexiou; Ναι από εκεί είναι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#356479
Corto Maltese έγραψε:Ο Black Dragon Alexiou; Ναι από εκεί είναι.



:lol: ναι αυτος!!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#361241 http://www.zougla.gr/greece/article/fil ... -o-drastis

Ανθρωπινη τραγωδια....τωρα ο αγαθος γιγαντας δεν θα εχει τον φυλακα αγγελο του... :(
Επειδη ετσι αποφασισαν 2 κτηνη...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#367627
Dimsabas έγραψε:http://www.gazzetta.gr/plus/article/1049915/enoikos-stin-patra-synelave-ton-diarrikti

Kacey;


Ο 31χρονος επίδοξος διαρρήκτης δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν ο 23χρονος ένοικος του διαμερίσματος τον... γράπωσε και τον ακινητοποίησε! Έτσι, έμεινε να περιμένει τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν.

Ο νεαρός Έλληνας προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Ο ένοικος 23 χρονών και ο κλέφτης 31 και μπουζουριάσαν τον "νεαρό" '? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#367628 Αν ο συντάκτης είναι 50αρης Pitt, λογικό να θεωρεί νεαρό τον κλέφτη.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#367722
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν ο συντάκτης είναι 50αρης Pitt, λογικό να θεωρεί νεαρό τον κλέφτη.

Από το Moto G


Χα, χα, χα... Σωστό κι αυτό. Ή μπορεί να μην ήταν η μέρα του... :lol:

Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#368805
Σπείρα Ρομά: Πώς εμπλέκονται πολιτικοί, τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Εξελίξεις

Ποιοι εμπλέκονται στη σπείρα των Ρομά;

Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με το κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζε πολυτελείς βίλες απ’ άκρη σε άκρη της χώρας καθώς τώρα οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες τους στα κοσμηματοπωλεία με τα οποία συνεργάζονταν τα μέλη του κυκλώματος.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ήταν αποδέκτης πανάκριβων και κλεμμένων φυσικά ρολογιών.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κοσμηματοπώλη και του κυκλώματος των Ρομά, δηλαδή αυτός που προμήθευε το κατάστημα με τα «λάφυρα» της σπείρας είναι πρόσωπο που περιλαμβάνεται στις σελίδες της δικογραφίας.

Το εν λόγω πρόσωπο διαθέτει ισχυρές γνωριμίες και αρκετά καλή πελατεία, αναφέρει στο protothema ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «Συνεργαζόταν στενά με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο Κολωνάκι εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια» συμπληρώνει.

Ο κοσμηματοπώλης, προσθέτει ένας άλλος συνάδελφος του ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, «κάνει εδώ και χρόνια αυτή τη δουλειά».

« Όλοι στο Κολωνάκι ήξεραν πως και που γινόταν το νταλαβέρι με τα κλεμμένα Rolex» σημειώνει.

Όποτε έφτανε στα χέρια του ενδιάμεσου κάποιο καλό κομμάτι, εκείνος έστελνε sms από το κινητό του σε συγκεκριμένες επαφές του γράφοντας επί λέξει: « Έχω ευκαιρία».

– Ο Αγγλούπας, ο Πυργιώτης και η ΕΥΠ
Share

Δύο πολύ γνωστοί τραγουδιστές του λαϊκού πενταγράμμου περιλαμβάνονται στο «βαρύ» πελατολόγιο κοσμηματοπώλη από το Κολωνάκι που συνεργαζόταν με το κύκλωμα των Ρομά.
Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με το κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζε πολυτελείς βίλες απ’ άκρη σε άκρη της χώρας καθώς τώρα οι αστυνομικές αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες τους στα κοσμηματοπωλεία με τα οποία συνεργάζονταν τα μέλη του κυκλώματος. Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ήταν αποδέκτης πανάκριβων και κλεμμένων φυσικά ρολογιών.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του κοσμηματοπώλη και του κυκλώματος των Ρομά, δηλαδή αυτός που προμήθευε το κατάστημα με τα «λάφυρα» της σπείρας είναι πρόσωπο που περιλαμβάνεται στις σελίδες της δικογραφίας. Το εν λόγω πρόσωπο διαθέτει ισχυρές γνωριμίες και αρκετά καλή πελατεία, αναφέρει στο protothema ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «Συνεργαζόταν στενά με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο Κολωνάκι εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια» συμπληρώνει.

Ο κοσμηματοπώλης, προσθέτει ένας άλλος συνάδελφος του ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, «κάνει εδώ και χρόνια αυτή τη δουλειά».

« Όλοι στο Κολωνάκι ήξεραν πως και που γινόταν το νταλαβέρι με τα κλεμμένα Rolex» σημειώνει.

Όποτε έφτανε στα χέρια του ενδιάμεσου κάποιο καλό κομμάτι, εκείνος έστελνε sms από το κινητό του σε συγκεκριμένες επαφές του γράφοντας επί λέξει: « Έχω ευκαιρία».

Έπειτα οι ενδιαφερόμενοι πελάτες έρχονταν σε επαφή μαζί του. Το ραντεβού δινόταν στο κοσμηματοπωλείο με το «βαρύ» πελατολόγιο όπου περιλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών αλλά και προσώπων από το χώρο του θεάματος και του τραγουδιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δυο πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο της εγχώριας σόουμπιζ, ένας κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής και μια εξίσου γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια προμηθεύονταν εν γνώσει τους και για αρκετό καιρό κλεμμένα πολύτιμα αντικείμενα, ρολόγια και άλλα χρυσαφικά σε ιδιαίτερα καλές τιμές σε σχέση με την πραγματική τους αξία.

Εμμέσως δηλαδή γίνονταν με την σειρά τους κλεπταποδόχοι.
Μάλιστα ο κοσμηματοπώλης παρείχε service για τα ρολόγια, δεδομένου ότι οι πελάτες δεν μπορούσαν να απευθυνθούν στις επίσημες αντιπροσωπείες αν κάτι είχε χαλάσει. Τους εφοδίαζε μέχρι και με πλαστά χαρτιά που επιβεβαίωναν την γνησιότητα τους.


Παλιό, αλλά είπα να το ανεβάσω για να δούμε πώς ζουν οι υπεράνω υποψίας "άρχοντες" που βλέπουμε κάθε μέρα δίπλα μας και πολλοί θέλουν να τους μοιάσουν...

Ευχαριστώ.