Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#354320
Kon5 έγραψε:Δεν τον μπορώ ρε busse με τπτ. Οκ μπορεί ράμπο κλπ να είναι ταινίες που άφησαν εποχή για τους χ ψ λόγους αλλά μου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Και να σου πω και λίγο που κατάφερα να τον δω δεν μου άρεσε και σαν ηθοποιός.


Ο Σιλβέστρος είναι πολύ πολύ καλύτερος ηθοποιός απ'ότι νομίζουν οι περισσότεροι. Απλώς έχει κάνει βλακώδεις επιλογές στη καριέρα του με αποτέλεσμα να χαντακωθεί σε ένα ανελέητο typecasting "σκληρού καριόλη" που λέτε. Όχι ότι είναι και για να τον λυπηθούμε, ένα κάρο λεφτά έβγαλε, ακόμα και με βλακείες τύπου Judge Dredd ή Tango & Cash ( :vava: ). Ακόμα και το πρώτο Rambo όμως, έχει ενδιαφέρον character development, για να μην αναφέρω ότι ο κόσμος ξεχνάει το πρώτο Rocky που έγραψε, γιατί ύστερα το ξεχείλωσαν με επικές αηδίες σαν το Rocky 4 (σεβασμός από τα κουμμούνια :s_coffee ).

Εικόνα


Αν είναι να δεις 1 ταινία του Stallone έστω, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και δες το Cop Land. :iconcool: :iconcool:

Άβαταρ μέλους
By Asimov
#354332 Που το θυμήθηκες το Cop Land? Πολύ ωραία ταινία!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#354359 Μιας και περί Sly ο λόγος:

n 1977, Stallone was nominated for two Academy Awards for Rocky, Best Original Screenplay and Best Actor. He became the third man in history to receive these two nominations for the same film, after Charles Chaplin and Orson Welles.[10] He received critical raves, as well as his first Golden Globe Award and third Academy Award nomination, for reprising the role of Rocky Balboa in Ryan Coogler's 2015 film Creed.


Από https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sylvester_Stallone
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#354367
rx8_drifter έγραψε:Eνα ωραίο αφιέρωμα στον μεγάλο ντε Νίρο

Εικόνα

http://www.nostimonimar.gr/de-niro/

Απορημένος ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, δεν ήξερε ότι μπορούσε να αρνηθεί πρόταση για ταινία


Όσο για τα μιούζικαλ τι να πω; 110 χρόνια σινεμάς, ΕΝΑ (και μόνον ένα) μιούζικαλ ξέρω να αξίζει το χρόνο μου.
Άβαταρ μέλους
By famas
#354388 Eίδα το Hacksaw Ridge http://www.imdb.com/title/tt2119532/
To ακραιφνώς πολεμικό κομμάτι είναι στο δεύτερο μέρος της ταινίας, που είναι μεγάλη, πάνω από δύο ώρες. Καλή αναπαράσταση της κατάληψης της Οκινάουα ιδιαίτερα των μαχών σώμα με σώμα με πολύ γραφικές σκηνές(σκηνοθέτης ο Μελ Γκίμπσον), όπως και του συστήματος σηράγγων που είχαν σκάψει οι Ιάπωνες σε όλο το νησί. Ο πρωταγωνιστής, σχεδόν θεϊκός με όσα κατορθώνει, μην ξεχνάμε ότι είναι αληθινή ιστορία, σίγουρα δίνει άλλο νόημα στον όρο αντιρρησίας συνείδησης.
Άβαταρ μέλους
By nass
#354406
Corto Maltese έγραψε:Όσο για τα μιούζικαλ τι να πω; 110 χρόνια σινεμάς, ΕΝΑ (και μόνον ένα) μιούζικαλ ξέρω να αξίζει το χρόνο μου.


Μετράει για μιούζικαλ ? Αν ναι, τότε :metalo: Αν όχι, τότε :metalo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexm
#354420
belgarion έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
alexm έγραψε:Είδε κάνεις το nocturnal animals? Κατάλαβε τι παίχτηκε στο τέλος;

< >

τι εννοείς τι παίχτηκε; δεν είχε κάποιο μυστήριο η ταινία.. :hmmm:

απλά αυτή η καριολίτσα τον έκλασε για τα φράγκα μόλις σταμάτησε να τη καλύπτει ο ρομαντικός και ονειροπόλος νέος γόης και από πάνω σκότωσε και το παιδί μου μέσω της έκτρωσης συναισθήματα που εξέφρασε μέσω του βιβλίου του όταν έπιασε τη καλή..

στο τέλος αυτή αφού είχα φάει το κέρατο της ζωής της την ξανάπιασε το συναισθηματικό (το οποίο βέβαια συνδέεται και με τη καταθλιπτική φάση που περνάει μέσω της συμπεριφοράς του συζύγου, όχι ότι την ξανάπιασε ο ρομαντισμός κατά βάθος) και θέλησε να τον δει.

ε και αυτός απλά δεν εμφανίζεται και για τη πληγώσει (τα 3 της έκλασε, αλλά την έτσουξε όπως και να ΄χει), αλλά και για να της δείξει το "σε ξεπέρασα μωρή, μπορώ και χωρίς εσένα"

βασικά έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ συναισθηματικό τύπο και μία "μέση" γτπ γκόμενα

ο τύπος προσπαθεί με απεγνωσμένο ίσως τρόπο να την κάνει να νιώσει τύψεις, αλλά στη πραγματικότητα δεν είναι οι τύψεις το πρόβλημά της όσο ότι πρόκειται για ένα κενό σχετικά άτομο που εξ&#39;αρχής δεν ταίριαζε με έναν τέτοιο τύπο.
αυτός μπήκε στο βρακί της και καλά να πάθει.

από την άλλη όλος αυτός ο πόνος του έδωσε έμπνευση για να δημιουργήσει το "αριστούργημά" του με τόσο πόνο και μίσος και ωμότητα, έτσι όπως περίπου νιώθω εγώ κάθε πρωί που ξυπνάω

η ταινία αυτή βασίζεται περισσότερο στην έκφραση των συναισθημάτων θα έλεγα και όχι στα γεγονότα.
τα γεγονότα είναι πολύ απλά και συνηθισμένα ίσως, αλλά ο τρόπος που τα εξέλαβε αυτός και η αποτύπωση τους που κάνει στο βιβλίο του είναι το όλο ζουμί. θέλει να σου δείξει πόσο πολύ μπορεί να σε πονάει κάτι, που εδώ που τα λέμε δεν έγινε και τίποτα και ίσως πόσο κάτι τέτοια σκληρά βιώματα από την της άτιμη κενωνία αποτελούν πηγή έμπνευσης για αυτούς που έχουν το ταλέντο (?) να δημιουργούν

Πάνω κάτω και εγώ αυτά κατάλαβα, αν και παίζει μια κόρη και στην πραγματικότητα.

Αυτά που δεν κατάλαβα βασικά ήταν
τι θέλει να δείξει με την αυτοκτονία του χαρακτήρα στο βιβλίο. Αλλά το βασικό μου θέμα είναι ότι έγραψε ένα ολόκληρο βιβλίο(το οποίο δεν είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον για οποιονδήποτε άλλο) για να εκδικηθεί την πρώην του. Get on with your life ffs...


< >
Τελευταία επεξεργασία από alexm και 19 Ιαν 2017, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#354441
nass έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Όσο για τα μιούζικαλ τι να πω; 110 χρόνια σινεμάς, ΕΝΑ (και μόνον ένα) μιούζικαλ ξέρω να αξίζει το χρόνο μου.


Μετράει για μιούζικαλ ? Αν ναι, τότε :metalo: Αν όχι, τότε :metalo: :lol:

Δεν είναι μιούζικαλ αυτό, είναι μουσική κωμωδία και βέβαια :metalo: (είναι η μεγαλύτερη καταστροφή αυτοκινήτων σε ταινία :thumbsup: )
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#354444
cmarin έγραψε:Δεν είναι μιούζικαλ αυτό, είναι μουσική κωμωδία και βέβαια :metalo: (είναι η μεγαλύτερη καταστροφή αυτοκινήτων σε ταινία :thumbsup: )

Σωστό. Κι η Holly Golightly :inlove: λέει 1-2 τραγουδάκια, αλλά δεν το λες musical.
Musical είναι αυτό το εκνευριστικό που χορεύουν κλπ και το πας στο FF :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#354485 Ο μόνος λόγος για να μην πει κάποιος μιούζικαλ το Blues Brothers είναι να μην το μαγαρίσει. Αλλιώς είναι 1000% μιούζικαλ. 10 ολόκληρα τραγούδια, τα περισσότερα ενταγμένα στην πλοκή με τους συντελεστές να τα εκτελούν και καλά στο χώρο που είναι (εκτός σκηνής) και χρήση των τραγουδιών ως αφηγηματικό στοιχείο. Μέχρι και μπαλέτο έχει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#354592
Corto Maltese έγραψε:Ο μόνος λόγος για να μην πει κάποιος μιούζικαλ το Blues Brothers είναι να μην το μαγαρίσει. Αλλιώς είναι 1000% μιούζικαλ. 10 ολόκληρα τραγούδια, τα περισσότερα ενταγμένα στην πλοκή με τους συντελεστές να τα εκτελούν και καλά στο χώρο που είναι (εκτός σκηνής) και χρήση των τραγουδιών ως αφηγηματικό στοιχείο. Μέχρι και μπαλέτο έχει

Εικόνα

Musical or not, είναι και γαμω τις ταινίες!
Άβαταρ μέλους
By djalma
#354635