Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By teddx
#351982 @Deleted User 1 Τι έγινε με το θέμα σου τα επέστρεψε πήρες τα λεφτά σου πίσω; Για πες γιατί και εγώ (αν θυμάσαι) είμαι στη ίδια φαση με σενα

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#352042 Μου έστειλε τελικά τα τακάκια της παραγγελίας με μία μικρή επιπλέον χρέωση λόγω του ότι δεν έτρεχε κάποια προσφορά (κακώς το δέχτηκα αλλά βαζιόμουν) και χωρίς να ζητήσει πίσω τα λάθος ή να μου χρεώσει μεταφορικά.

Για την ακρίβεια βέβαια τα μεταφορικά ακόμα περιμένω να τα δω στην κάρτα γιατί τα 2α τακάκια τα έκαναν σα νέα παραγγελία και λόγω ποσού το σύστημα έβλεπε υποχρεωτικά μεταφορικά. Μου είπαν τηλεφωνικώς ότι θα μου τα πιστώσουν. Από Δευτέρα θα πέσουν τηλέφωνα.

Απατεώνες και με τη βούλα πάντως και θέλει πολύ προσοχή γιατί έχουν άπειρα παρακλάδια. Φαίνεται από το φορμάτ του site ποια ειναι τα συγγενικά.
Άβαταρ μέλους
By teddx
#352084 Εμένα εντελώς διαφορετική οδος ακολουθηθηκε,. Αρχικα μου ζήτησαν να στείλω φωτογραφίες μάλλον για να δουν αν υπάρχει φθορα και μετα μου έστειλαν εντυπο αποστολής να τους τα στείλω πίσω. Βασικά πάνε στην dhl στη Αθήνα και μετα αυτή θα τα στειλουν σε αυτους. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι θα γίνει με το ποσο, θα κανουν επιστροφη χρημάτων , θα πιστωσουν το λογαριασμό, θα στείλουν ξανά αυτά που παρήγγειλα, δεν ξέρω. Πολύ κουραστική η συννενόηση μαζί τους βασικά μέσω εμειλ δεν αντεχα να περιμένω στο τηλέφωνο μια ωρα και μετα να σου λέει δοκιμαστεί αργότερα. Βασικά επειδή το πήγα με εμειλ όχι τηλεφωνικά να τους πιεσω και λιγο, η υπόθεση παει με ρυθμούς χελώνας. Άντε να δουμε.

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#352362 Σήμερα εν τω μεταξύ ήρθε αυτό:

Έχετε ακόμα πλεονέκτημα: 9,95 ευρώ.
Για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τα χρήματά σας , συνδεθείτε στο http://www.antallaktikaonline.gr, πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης. Κάτω από τον τίτλο "Λεπτομέρειεες λογαριασμού", πληκτρολογήστε τα τραπεζικά σας στοιχεία και αποθηκεύεστε τα.
Εάν δεν είστε σε θέση να διατηρήσετε τα στοιχεία της τράπεζάς σας , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με χαιρετισμούς


Τα έβαλα τα στοιχεία και μόλις μπει το ποσό θα τα διαγράψω.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#353738 τις τελευταίες μέρες με τα πολύ κρύα το αμάξι έμεινε ακίνητο.

χθες-προχθες που το κούνησα αισθάνθηκα το πεντάλ του φρένου να πιάνει πιο χαμηλα.

εξαέρωση; :( πόσο κοστίζει στο περίπου αν είναι εξαέρωση;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#353771
elteo έγραψε:τις τελευταίες μέρες με τα πολύ κρύα το αμάξι έμεινε ακίνητο.

χθες-προχθες που το κούνησα αισθάνθηκα το πεντάλ του φρένου να πιάνει πιο χαμηλα.

εξαέρωση; :( πόσο κοστίζει στο περίπου αν είναι εξαέρωση;


Είναι λογικό αν έχεις και μισοφαγωμένα τακάκια και υδραυλικό αμπραγιάζ, όταν το κυκλοφορήσεις θα ανέβει πάλι εκεί που ήταν.

Ρίξε μια ματιά στη στάθμη των υγρών φρένου ( αλλά μην συμπληρώσεις ) αν είναι χαμηλά τα τακάκια σου πλησιάζουν στο τέλος τους.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#353773 Τόσο γρήγορα να τα έφαγα; Στα 52k τα έβαλα κι έχω 88k χλμ. Πριν το πολύ χιόνι δεν είχε θέμα. Εμεινε 1 εβδομάδα ακίνητο με το χιόνι και όταν το πήρα μου έδωσε άλλη αίσθηση το πεντάλ φρένου. Πιάνει αλλά σαν να κατέβηκε λίγο εκεί που πιάνει. Σαν να μαλάκωσε ....δεν ξέρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#354373 Η αντοχή στο χρόνο/χλμ των τακακιών ποικίλλει ανάλογα με το αυτοκίνητο, το δίσκο και το τακάκι και τυχόν antispin-ESP που δουλεύουν υπερωρίες. Θυμάμαι μια εποχή είχα βρει φανταστικό τακάκι, σχετικά μαλακό στο πάτημα αλλά με πολύ καλό έλεγχο, τρομερό φρενάρισμα και αντοχή αλλά το άλλαζα κάθε 10000χλμ μαζί με τα λάδια..... (ήθελα κι αμορτισέρ βέβαια τότε).
Άβαταρ μέλους
By markvag
#354513 Καλησπέρα με μία ερώτηση:

Audi S3, μόλις πριν 2-3Κ χλμ αντικαταστάθηκαν δίσκοι και τακάκια με επώνυμα ανταλλακτικά (όχι κινεζιές).

Σήμερα παρατηρήσαμε πως το ένα φρένο (εμπρός αριστερό) έχει αυτή την εικόνα:

Εικόνα

Σαν να μην ακουμπάει το τακάκι στην άκρη του δίσκου.

Τι παίζει;;; Οι άλλοι δίσκοι (εμπρός πίσω) είναι κανονικά. :hmmm:

Εμείς υποθέτουμε πως έχει φύγει κάποιο κομμάτι από το τακάκι... θα το τσεκάρει το παλικάρι το συντομότερο, αλλά έχουμε καμιά ιδέα τι παίζει;;;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#354531
rx8_drifter έγραψε:Τπτ δεν παιζει, δεν πιανουν σε ολη την επιφανεια του δισκου τα τακακια σε πολλες εφαρμογες


Μόνο στον έναν δίσκο;;; :rtfm: Ο άλλος δεν είναι έτσι, φαίνεται πολύ καθαρά η διαφορά άμα το δεις από κοντά! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By 224v
#354562 Ας βγαλει το τακακι να δει αν καθεται καλα εκει που πρεπει.... στις δαγκανες... ισως λαθος του τοποθετητη των τακακιων
στα φρεναρισματα δεν "τραβαγε" ατσαλα στη μια πλευρα???
Άβαταρ μέλους
By markvag
#354752
224v έγραψε:στα φρεναρισματα δεν "τραβαγε" ατσαλα στη μια πλευρα???


Όχι...

Στην αρχή (υπενθυμίζω πριν 2-3Κ χλμ), όταν μπήκαν οι δίσκοι και τα τακάκια, δεν ήταν έτσι... τώρα τελευταία έγινε αυτό... :s_dunno