Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#353280 Η Νορβηγία δίνει το πρώτο ισχυρό πλήγμα για τα αυτοκίνητα diesel
Απαγορεύεται η κυκλοφορία τους την ημέρα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα



http://www.newsbeast.gr/car/arthro/2538 ... ita-diesel
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#353287 Το αστείο είναι οτι η πιο "βρώμικη" μέρα στο Όσλο μάλλον είναι πιο καθαρή, από την πιο καθαρή μέρα σε μια τυχαία ελληνική πόλη...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#353366 Μην είμαστε υπερβολικοί, το Μιλάνο έχει τεράστια προβλήματα, το ίδιο και οι μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και όχι μόνο στην Γαλλία η οποία πριν 2 χρόνια έκανε σχετική ανακοίνωση για απαγόρευση τους, όλη η Ευρώπη έχει πρόβλημα, οι πνευμονολόγοι χρόνια τώρα φωνάζουν αλλά οι κατασκευαστές αντιστέκονται, στην φτωχή Ελλαδίτσα η κουτοπονηριά των πολιτικών με την φορολογία των καυσίμων που επί χρόνια απαγόρευε τα ντήζελ εξελίχθηκε άθελα τους να έχει κάνει καλό στην υγεία των Ελλήνων, πρόβλημα θα υπάρχει σε λίγα χρόνια στις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα με τα ντήζελ, όταν θα αρχίσουν να αφαιρούν τα DPF λόγο μεγάλου κόστους.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#353509 Είμαι βέβαιος, πως τα βενζινοκίνητα καταλυτικά (τα οποία κυκλοφορούν αισίως εδώ και 25 χρονάκια στις μεγαλουπόλεις μας...) εκπέμπουν ...υγιέστερο καυσαέριο :s_sarcastic .
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#353542 «Αχανείς ξένες στέπες» όπως το Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο κ.τ.λ. Κυκλοφορούν και λιοντάρια και αντιλόπες μου έχουν πει, στους δρόμους.. :slap:

Επίσης «διάσπαση NOx» ...
Επίσης «αυτά τα μικροσωματίδια (ΝΟx)» ...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#354214 Η καρτα καυσαεριων σααν ελεγχος δεν ειναι μια ενδειξη για την κατασταση του καταλυτη?? θυμαμαι να λενε οτι εχει ζωη καποια 200χιλ χλμ, ειναι ετσι??
Άβαταρ μέλους
By kinq1
#355151 Ας μειώσουν πρώτα τη φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται τζάκια ως κύριο μέσο θέρμανσης του σπιτιού, και μετά μιλάμε για τα μικροσωματίδια, τα ΝΟΧ, το CO, το CO2 των κινητήρων των οχημάτων. ΑΝ τους ενδιαφέρει η υγεία των πολιτών περισσότερο από την κονόμα...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#489077 Ό,τι ξεκίνησε και τώρα με την Porsche...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#489250 Ωραία, σε 4 χρονάκια τέλος τα νέα πετρέλαια. Και με τι θα τα αντικαταστήσει, γνωρίζουμε? Μιλάμε για Ευρώπη ή για Αμερική? Γιατί το δεύτερο είναι το εύκολο.