Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#351511
fot έγραψε:Καμία ταινιουλα με πολύ χιόνι, έχουμε υπόψιν? Περιπέτεια κατά προτίμηση.

Die Hard 2
Ice Station Zebra
The Thing
The Shining
Fargo
Cliffhanger
Alive
Assault on Precinct 13 (το remake)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#351603
fot έγραψε:Καμία ταινιουλα με πολύ χιόνι, έχουμε υπόψιν? Περιπέτεια κατά προτίμηση.

< >


Οι επιζήσαντες
http://www.imdb.com/title/tt0106246/?ref_=nv_sr_3
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#351623 On her majesty 's secret service
http://www.imdb.com/title/tt0064757/?ref_=nv_sr_1

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#351694 Είδα την:

Εικόνα



Όμορφη ταινία, πολύ ανώτερη από το άνισο

Εικόνα

ΙΜΗΟ ο ιταλός πετυχαίνει αυτό που δεν κατάφερε ο Scott στο Thelma & Louise.

Ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-έ-ς οι δύο πρωταγωνίστριες.
Ειδικά η Valeria Bruni Tedeschi είναι ερμηνευτικό υπερόπλο, τι να λέμε.

Όσον αφορά το θέμα, εγώ ένα σφίξιμο το ένιωσα... :oops:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#353490
drdino έγραψε:
rocsta έγραψε:
nass έγραψε:Είδα χτες το Arrival

Μου άρεσε πολύ :inlove: αλλά δε νομίζω ότι είναι για όλα τα γούστα από σεναριακής άποψης. Εχει και μερικά ενδιαφέροντα γενικότερα θέματα, όπως την υπόθεση Sapir-Whorf αλλά σε καμία περίπτωση εύπεπτη. Κλασσική ταινία στυλ Nolan, πρέπει να το σκεφτείς μετά... Βασίζεται σε ένα διήγημα του Ted Chiang, "The story of your life". Για να το συνοψίσω, αν σας αρέσουν ταινίες "Sci-Fi" με υπερήρωες και τέτοια (εκτός Nolan :inlove: ) ή αν βρήκατε καλή ταινία το πρόσφατο Star Wars, ΜΗΝ ΠΑΤΕ.

Από κινηματογραφικής άποψης, άψογη! Σκηνοθεσία, ερμηνείς (εξαιρετική η Amy Adams, πάει για Οσκαρ, άλλη μια φορά :) ), φωτογραφία, μουσική...

Αριστουργηματική είναι η ταινία. Και ειδικά το συναίσθημα όταν παρουσιάζει και μετά ξεπερνάει το δέος του εξωγήινου του πράγματος.

Εδέησα και την είδα σήμερα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Κι απο κινηματογραφικής άποψης, κι απο σεναριακης (αν και κάτι τρούπες τις είχε) κι απ'όλα. Μπράβο :)


Την ειδα και γω. Παω να πλυνω τα μυαλα μου με Ace Gentile μπας και συνερθω. :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout


Βάι βάι βάι βάι βάι βάι βάι βάι βάι βάι :vava: :vava: :vava: :vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#353506
Corto Maltese έγραψε:Πάνω που είχε αρχίσει να μπαγιατεύει πολύ στον σκληρό είδα προχθές το Smrt coveka na Balkanu γνωστότερο ως Death of a man in Balkans. Σέρβικη κωμωδία απλή με μονοκάμερο. Πολύ έξυπνη και πολύ ευχάριστη, γελάς αβίαστα σε αρκετά σημεία.

Την είδαμε σήμερα παρέα με 20χρονα ανίψια και μια χαρά γελάσαμε, ιδίως με τους αστυνομικούς (που μου θύμισαν αντίστοιχα σκηνικά που έχω ζήσει και προσωπικά).
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#353539 Είδα αρκετές ταινίες στις γιορτές, κυρίως παλιές, αλλά θα σταθώ σε μία Α'προβολή που πήγα μόνο και μόνο για τις 7 χρυσές σφαίρες που πήρε και θα έχει βέβαια και οσκαρικές υποψηφιότητες, που μάλλον θα σαρώσει.
Πρόκειται για το La La Land του Damien Chazelle στην 2η ταινία του (η πρώτη του Whiplash -χωρίς μέτρο- είχε τσιμπήσει 3 όσκαρ).

Ένα μιούζικαλ (πολύ τραγούδι, χορός και φαντασία) στη σύγχρονη εποχή και μία σχετικά κοινότυπη ερωτική ιστορία μέσα στον δύσκολο κόσμο του Χόλυγουντ, δοσμένη με ένα καταπληκτικό τρόπο, δραματικό και αισιοδοξο μαζι, με χιούμορ και καταπληκτική σκηνοθεσία, κίνηση της κάμερας, σκηνογραφία και εξαιρετικές ερμηνείες από τον Ryan Gosling & την Emma Stone. Τα άξιζε τα βραβεία του και θα αξίζει και τα μελλοντικά, χωρίς δύσκολα σενάρια, πλοκή και μυστήριο. Ο σκηνοθέτης μας δείχνει πως κάτι τόσο απλό μπορείς να το απογειώσεις μέσα από την κάμερα.
2 πολύ ευχάριστες ώρες για όλη την οικογένεια που θα σου αφήσουν κάτι όμορφο. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιου είδους ταινία.

Τελευταία επεξεργασία από cmarin και 17 Ιαν 2017, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά