Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#352762
vagmann έγραψε:Εικόνα



Bαγγελη ειχες παει στο εξοχικο ; καπου στην στενη αν θυμαμαι καλα; και σε εκλεισε ο χιονιας; αν σκοτωσες αρκουδες θελω το αρκουδοτομαρο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#352925
vagmann έγραψε:...αυχενας Διρφυος!!!Παγος στο φουλ!Ευτυχως οι αλυσιδες εμειναν στο πορτμπαγκαζ...


δοξα τω θεω που η διψα για κίνδυνο και περιπετεια δεν εχει εγκαταλειψει τους σκληρα δοκιμαζομενους απο το μνημονιο ελληνες οικογενειαρχες.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#352944
otso έγραψε:κοπλιμεντο ,εγω που ειμαι και φινλανδος δεν θα τολμαγα να το περασω ουτε με αλυσιδες.


Η αληθεια ειναι εκει εκλ@σα λιγο,και λιγο πιο κατω ηταν μια Merc εξω απο τον δρομο...ωστοσο εχω παντα αλυσιδες πισω...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#353033 Βέβαια όταν θα σε έχει πετάξει ο πάγος στο χαντάκι ή σε κάτι χειρότερο(φτου φτου έτσι) θα είναι αργά για να σκεφτείς αν έπρεπε να έχεις βάλει αλυσίδες ή όχι. Και με ασφάλτινα κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#353062
edmond έγραψε:Βέβαια όταν θα σε έχει πετάξει ο πάγος στο χαντάκι ή σε κάτι χειρότερο(φτου φτου έτσι) θα είναι αργά για να σκεφτείς αν έπρεπε να έχεις βάλει αλυσίδες ή όχι. Και με ασφάλτινα κιόλας.


Ισχυει... :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#353503 πω-πω!! :omg:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#353736 ΕικόναP1220921 by Chris Lappas, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354093
axel12p έγραψε:Εντωμεταξύ με έχεις ψήσει με το τριποδάκι, απλά δεν ξέρω αν είναι να προτιμήσω το συγκεκριμένο ή κανένα Gorillapod. Το θέμα είναι ότι για DSLR ανεβαίνεις σε βάρος και κόστος :(


Προχτές με έπιασε το καταναλωτικό μου και χτύπησα και ένα GorillaPod Hybrid. Είναι πολύ πιο μικρό από όσο περίμενα -πιο ελαφρύ από το Manfrotto και ελάχιστα πιο ψηλό- με καλή ποιότητα κατασκευής, χωρίς όμως να είναι το ίδιο σταθερό. Στα + ότι έχει ενσωματωμένο το quick release και ένα αλφάδι για οριζόντιες λήψεις (αν και πλέον όλες οι μηχανές το έχουν στην οθόνη).
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#354106 Δυστυχώς το αντίστοιχο για DSLR είναι δυσανάλογα ακριβό. :(
Με βλέπω να πηγαίνω για το Manfrotto αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#354119 Οι προδιαγραφές του Hybrid είναι μόνο μέχρι ένα κιλό, ενώ του Manfrotto μέχρι 2,5 αν δεν κάνω λάθος, οπότε δεν είναι απλά η εντύπωση μου. Το Ιταλικό είναι πιο σταθερό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι ένα συμβατικό τριποδάκι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο πρόσφατο ταξίδι μου πάντως -σε συνδυασμό με αυτό- με κάλυψε στο 99,99% των πλάνων που ήθελα να πάρω.