Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#338379
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#339546 κυκλοφορουσε παρανομα μια Λαμπο στην Ταιβαν με πλαστες πινακίδες, και τον επιασαν.

http://www.zougla.gr/automoto/paraxena/ ... amborghini
Άβαταρ μέλους
By vengas
#339738

ΘΕΟΣ!!! :yahoo: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By vengas
#339851 You see the TRANS AM badge back here, that means the transmission was made in America so you can shift gears and drink beers at the same time χχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχ :lol: :lol: :lol: :metalo:





Down here you see we got quad exhaust....If your neighbor's dog shits in your yard or something, you just get there at 6 am and just open those flaps to wake them up :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#345807 Το βαζω και εδω.

Καταφερα επιτελους να μετατρεψω την κασσετα σε αρχειο στο Pc.

Εκοψα και σας παρουσιαζω το αφιερωμα που εκανε ο Καββαθας για τον μεγαλο Αιρτον Σεννα.
Στο σχολιο ο Τεο Λαζακις.


Άβαταρ μέλους
By JimClark
#345844 Ναι θα κάτσουμε να λυπηθούμε βραδυάτικα...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#345871 Για τον Τ.Λ. το σχόλιό μου είναι οτι στο πόστο που ήταν θα έπρεπε να είναι (πολύ) λιγότερο πολωμένος. Δεν μπορείς έτσι απλά σε ένα obituary να αναφέρεσαι πικρόχολα έναντι του αντιπάλου και να μικραίνεις την αξία του. Απλά Pathetic.

Σκέψου να βλέπεις Τσουκαλά να κάνει δελτίο αθλητικών ειδήσεων...
Άβαταρ μέλους
By Geo f1
#345875 Ε δεν ειπε κατι ψεμματα...Ο Μανσελλ καθε χρονο απειλουσε με αποχωρηση και ο Προστ οταν δεν βρηκε ανταγανωστικο μονοθεσιο εκανε διακοπες..
Ε, ο Σεννα ηξερε οτι δεν ειχε ελπιδα το 92 και 93 αλλα εμεινε και παλεψε..
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#345878 Νταξ, δε χρειάζεται να τα πεις σε επικήδειο. + άπειρες φορές που ανοιχτά πετούσε χολή εναντίον του οποιουδήποτε από τους Πικέ, Μανσελλ και Προστ. Εκεί ενίσταμαι από το 1990κάτι που τον θυμάμαι. Δλδ κ πιτσιρίκι με ενοχλούσε πάρα πολύ. (παρ'ότι ήταν τέρας γνώσεων περί Φ1)

Μετά λέγαμε τον Πουρναράκη "Κάργα" φεραρρικό.

Btw, ωραίο ξέθαμμα, το είχα κ γω κάπου γραμμένο αυτό, αλλά αν δε κάνω λάθος από την εκπομπή του Σταθάκη στον Αντ1
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#345986 ...απο το ντοκυμαντερ παντως που εγινε για τον Σενα, αλλα και καμποσες περιγραφες-μαρτυριες, σχολιαστων δημοσιογραφων που βρισκοντουσαν τοτε στα πραγματα, για τον Προστ τουλαχιστον ειχαν πολλα απλυτα.

Για τον Σενα, υπηρχε σαφως η αποψη οτι ηταν εσωστρεφης, ενιοτε με υπεροπτικο υφος, επιθετικος στην πιστα, αλλα ξεκαθαρος και αμεσος σε λογια-πραξεις, σε αντιθεση με εμπαιγμο πισω απο την πλατη του και συστημικα παιχνιδια του αθληματος.

Ηταν τις περισσοτερες φορες με προκλητικη διαφορα καλυτερος απο τον καθε επομενο (2ο) , σε χρονομετρησεις ειτε για pole, ειτε σε ταχυτερο γυρο αγωνα και αυτο ξυπνουσε τα κομπλεξ καποιων...

P.S Η περιγραφη του Τ.Λ ισως υπερ το δεον συναισθηματικα φορτισμενη , αλλα πιστευω περα για περα αληθινη, αποτυπωνε μεταξυ αλλων την εντονη αποστροφη για τους τοτε ιθυνοντες του σπορ, που αποδειχτηκε οτι δεν προστατεψαν ουτε στο παραμικρο, ακομα και μετα απο συγκεκριμενα "σημαδια", τον ανθρωπινο παραγοντα...
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#346132 Barrichello, Ratzenberger, Senna, 3 μηχανικοι της Ferrari, 9 θεατες στις εξεδρες και θα κατσετε να ασχοληθειτε με τον Τ.Λ. και με τον Prost, τον Mansell κλπ;