Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
#14292
castigamatti έγραψε:α)τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα ιταλικά media διαδίδουν ότι ο Alo απαιτεί ένα τσουβάλι χρήματα για να ανανεώσει, υπογράφοντας καινούργιο συμβόλαιο μέχρι και τέλος του 2017.....o Alo στην πραγματικότητα έχει ζητήσει για να το υπογράψει ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (πρόσληψη μηχανικών με ονοματεπώνυμο, διαβεβαιώσεις για την εξέλιξη κλπ) και ΡΗΤΡΑ δυνατότητας μονομερούς καταγγελίας από την πλευρά του,σε περίπτωση που τα υποσχεθέντα και συμφωνηθέντα στο τεχνικό πεδίο δεν τηρηθούν (για ακόμα μια φορά μέσα σε πέντε χρόνια). Η ferrari αρνείται να του παράσχει τέτοιες εγγυήσεις........επομένως εξακολουθεί να ισχύει το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2016 και η ferrari απαιτεί να της απαντήσει αν μένει τηρώντας το ως έχει διαφορετικά να ανακοινώσει ΤΩΡΑ ότι φεύγει ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ των 30 εκ. Το σημαντικό για την GeS είναι να φανεί προς τα έξω ότι είναι ο Fernadel ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......και όχι το ανάποδο. (αυτό περίπου είναι και το ρεζουμέ του άρθρου του Pinone Allievi πιο πάνω)
β) υπάρχει μια μικρή κλίκα μέσα στην GeS που έχει βαλθεί τον τελευταίο καιρό να δυσφημίσει τον Alo (είναι πάνω κάτω αυτοί που έκαναν τα πάντα για να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται ο Rai......και από τους οποίους ξεκίνησε το φανταστικό σενάριο της ανταλλαγής με Vettel)
γ)O MM διαχειρίζεται την υπόθεση με πολύ άγαρμπο τρόπο .....ίσως λόγω απειρίας,αλλά αποδεικνύει ότι δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και του ρόλου του (και όχι μόνο στην υπόθεση του Alo) και έχει μεγάλο μερίδιο στο αν ο Alo φύγει τώρα ,σκέφτεται να φύγει,τα σπάσει μετά απ΄κανά τρίμηνο. O Marchionne του έχει αναθέσει να κάνει τη βρώμικη δουλειά ώστε ο ίδιος να μην φαίνεται πουθενά

έχει προσωπικά ο Marchionne με τον Alo;; Γιατί θέλουν να τον διώξουν;;


castigamatti έγραψε:δ)με τον Vet δεν πρόκειται να ανοίξει καμιά νέα εποχή MS, για τον απλό λόγο ότι η GeS του 2000-2005 δεν πρόκειται να αναβιώσει ποτέ...εξάλλου ο Vet είχε επαφές με SD και LCdM και όχι με το νέο περιβάλλον του Marchionne ..........ο οποίος έχει στραμμένη την προσοχή του σε έναν άλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.............

HAMILTON??
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#14321 Ο σκοπός τους δεν είναι να τον διώξουν,αλλά να τον δεσμεύσουν, ει δυνατόν μέχρι το 17,χωρίς να δεσμεύονται οι ίδιοι = με προφορικές υποσχέσεις ανταγωνιστικότητας και χωρίς να του δίνουν την δυνατότητα να φύγει όποτε θέλει,όταν οι υποσχέσεις αυτές αποδειχθούν λόγια του αέρα.
Και επειδή ξέρουν ότι ο ισπανός μετά από 5 χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων δεν μπορεί να ξαναβασιστεί σε παραμύθια υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ή τηρώντας το υπάρχον......ενώ σαν εναλλακτική λύση έχει το άλμα στο κενό (=McL/Honda),πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλλουν τους όρους τους στο παιχνίδι,μέσω του εκβιασμού,ενώ ταυτόχρονα θα φαίνονται προς τα έξω κύριοι και γαλαντόμοι.
Έτσι
α) διαρρέουν το παραμύθι με το Vettel (=δεν μας είσαι και τόσο απαραίτητος....έχουμε εναλλακτικές έτοιμες)
β)διαρρέουν το παραμύθι της απαίτησης των 100 εκ. για τρία χρόνια (που διέρρευσε σε συγκεκριμένο ιστότοπο),ώστε αν τους τα βροντηξει τώρα, να πουν ότι συμπεριφέρθηκαν σαν κύριοι απεναντί του (δεν ζήτησαν ούτε καν ρήτρα σε αναγνώριση της προσφοράς του) και ήταν η ο ισπανός που πρόδωσε τη ferrari σπάζοντας το συμβόλαιο ......επειδή δεν του ικανοποιήθηκαν οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις........

Με τον τρόπο όμως που χειρίζονται την υπόθεση (δηλώσεις,μισόλογα κλπ) δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για το ακριβώς αντίθετο αποτελέσμα από το επιδιωκόμενο (η ιστοριά με την δήθεν απαίτηση των 100 εκ. έχει πειράξει περισσότερο από οτιδήποτε τον Alo).

georgechatz έγραψε:HAMILTON??


Button????? :s_biggrin
περιμένει κανείς ότι στη ferrari του Marchionne θα ξαναρρεύσει ποτέ ο πακτωλός των δισ. της περιόδου Todt;......... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#14345
castigamatti έγραψε:α)τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα ιταλικά media διαδίδουν ότι ο Alo απαιτεί ένα τσουβάλι χρήματα για να ανανεώσει, υπογράφοντας καινούργιο συμβόλαιο μέχρι και τέλος του 2017.....o Alo στην πραγματικότητα έχει ζητήσει για να το υπογράψει ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ


Κακοηθειες, οπως οι παρακατω:
Alba Parietti έγραψε:Ο Abad ζήτησε για την υπογραφή του νέου συμβολαίου να πληρωθεί το bonus της κατάκτησης του πρωταθληματος στον Ισπανο (20 εκ ευρω)..........μιας και ο λόγος που του το στέρησε φέτος είναι το κακό μονοθέσιο. .......... :lol:
Με αυτή την προϋπόθεση ο Αlo δέχεται να μείνει. ............

Alba Parietti έγραψε:ο Abad πρόσφατα ζήτησε και το bonus πρωτάθληματος (κοντά στα 40 εκ. ευρώ μαζί με το συμβόλαιο) για να υπογράψει ο Alonso μέχρι και το 2017 (με option για 2018 και 2019).
Πολύ απλά ο ισπανός τώρα ζητάει λίγο παραπάνω από τα χρήματα που του προσφέρει η Honda,για να μείνει και να κλείσει την καριέρα του στη ferrari,γνωρίζοντας ότι και το 2015 δεν θα διεκδικήσει τίποτα


Αλλα ξεχασα, πεθανε ο Botin...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14347
Button?????


Image

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#14411
EDDIE_147 έγραψε: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

:s_rofl
εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα....αλλά αν εννοούν να επιχειρήσουν να ξαναστήσουν την ομάδα από την αρχή, με όσους από το τεχνικό team που δεν το σκάσουν και καταφέρουν να επιζήσουν όταν κοπάσει ο ροβεσπιερισμός του ΜΜ, ο Jenson είναι μια εξαιρετική λύση............και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.
'Εχεις συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό οι μόνοι που δεν θα έχουν εκδιωχθεί θα είναι ο θυρωρός και.......ο Τομπάζης;
Πόσο plus valore πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να προσδώσουν στα μονοθέσια του Maranello της επομένης διετίας - τριετίας ο κάθε Hamilton και Vettel...........

Το τελευταίο moto για να πεισθεί ο Alonso να τους εμπιστευθεί ακόμα μια φορά στα τυφλά..........ένα πρωτάθλημα με τη ferrari (όποτε και αν έρθει) έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ένας τίτλος με οποιαδήποτε άλλη ομάδα (cit Marchionne,Leonildo Turrini):shifty:
Τελευταία επεξεργασία από castigamatti και 23 Σεπ 2014, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14413 Δεν το έπιασες ούτε την προηγούμενη φορά.

Υπάρχουν post από το 2004 από το forum του F1 Racing που ζητάνε δικαίωση.
Θεωρώ ότι ο Button έπρεπε να έχει έρθει στη Ferrari από το 2005.

Τον θέλω στη Ferrari περισσότερο απ' ότι ήθελα το Σωτήρη.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#14414
EDDIE_147 έγραψε:Δεν το έπιασες ούτε την προηγούμενη φορά.

Υπάρχουν post από το 2004 από το forum του F1 Racing που ζητάνε δικαίωση.
Θεωρώ ότι ο Button έπρεπε να έχει έρθει στη Ferrari από το 2005.

Τον θέλω στη Ferrari περισσότερο απ' ότι ήθελα το Σωτήρη.


λυπάμαι δεν σας παρακολουθούσα τόσο παλιά.........άρα είμαστε δύο προς το παρόν; :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14426 Και ο μπαρμπα Μάνσελ τρίτος :s_cool

Image
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#14429 Τεσσερις ειμαστε και νομιζω θα υπαρξουν και αλλοι...

Επιτελους συμφωνω με τον ιταλομαθη!!! :s_omg

Για μια σειρα απο λογους συμφωνω να φυγει ο Αλονσο και να ερθει ο Μπατον.

1ον. Μιας που φαινεται οτι η Φερραρι θα αργησει να ανακαμψει ειναι κριμα για το ταλεντο και την καυλα του Ισπανου να κανει εξαιρετικες εμφανισεις για να τερματιζει 4ος-5ος.

2ον. Τον Μπατον φαινεται οτι δεν το θελουν στη Μακλαρεν αν κλεισουν με ενα ακομα καλυτερο ονομα (Αλονσο-Φεττελ). Οποτε ο Αγγλος απο το να μεινει χωρις τιμονι δεν θα τον χαλασει να κανει το κεφι του και μαλιστα χωρις κανενα αγχος μιας που, δεδομενης της καταστασης στη φοραδα και του γεγονοτος οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο ονομα, κανεις δεν θα περιμενει απο αυτον να παρει την κουπα.

3ον. Κατ'εμε ειναι ενας πολυ καλος οδηγος. Μπορει να μην ειναι στο επιπεδο Αλονσο-Χαμιλτον αλλα εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια. Επισης φαινεται και μαλλον ειναι ευφυης και εντος αγωνα αλλα και στην κατανοηση της συμπεριφορας του μονοθεσιου, επομενως και προσαρμοστικος.

4ον. Ειναι συμπαθεστατος σαν προσωπικοτητα.

5ον. Αν γινει κανα θαυμα και παρει πρωταθλημα με τη φοραδα θα εχει οντως τεραστια αξια για τον ιδιο.

6ον. Νομιζω πως ο καθε οδηγος εστω και κρυφα εχει ονειρο να οδηγησει για τη Φερραρι.
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 24 Σεπ 2014, 00:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#14430
EDDIE_147 έγραψε:Τον θέλω στη Ferrari περισσότερο απ' ότι ήθελα το Σωτήρη.

Όντως, δεν...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14438
1ον. Μιας που φαινεται οτι η Φερραρι θα αργησει να ανακαμψει ειναι κριμα για το ταλεντο και την καυλα του Ισπανου να κανει εξαιρετικες εμφανισεις για να τερματιζει 4ος-5ος.


Καλά αυτό είναι το βασικότερο.

Τις λεπτομέρειες συζητάμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#14456 Managers του Ισπανού είστε και σας νοιάζει η καριέρα του εκτός Ferrari?
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#14470 Προφανώς και δε θέλω να φύγει ο Alonso απ' τη Ferrari, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω συμπαθήσει περισσότερο τη στάση που κράτησε ο ίδιος παρά η ομάδα (απ' όσα τουλάχιστον γνωρίζουμε ινσάιντ-άουτσάιντ φάση).

Αλλά αν φύγει, ποιος Button ρε παιδιά; Δηλαδή, ναι, συμπαθέστατος, έχει κάνει ιστορικούς αγώνες στην καριέρα του, έχει κοντράρει στα ίσα τον Hamilton, αλλά εδώ και δυο χρόνια έχει μπει στη φάση "βαριέμαι να ασχοληθώ με το χρέπι, συμπληρώνω τα ένσημα και βγαίνω με μειωμένη".

Προτιμώ Vettel, για τον οποίο δεν έχω αντιληφθεί φέτος κωλοπαιδίστικη συμπεριφορά, ασχέτως αυτών που του καταλογίζει ο Alba σε δηλώσεις (ίσως μου ξέφυγαν).

Προτιμώ Bianchi κι ας λέει ο GFP ότι θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι. Ποτέ δεν ξέρεις. Με τον Button όμως (μάλλον) ξέρεις.

Όπως και να 'χει ξαναλέω είμαι κατά της λογικής τα ξηλώνουμε όλα και πάμε απ' την αρχή. Αυτή η υπερβολή στη Ferrari της κάνει κακό. Και το 2012 λέγαμε το μονοθέσιο γτΜπ αλλά παραλίγο να το σηκώσει. Ομοίως το 2010. Και δεν ήταν μόνο η υπερπροσπάθεια του Ισπανού προφανώς. Κουτσά στραβά κάτι γινόταν. Και ίσως το πρόβλημα είναι ότι στο μυαλό μας έχουμε άλλες εποχές (Todt + ΣΙΑ) που δεν γινόταν τίποτα κουτσά. Τώρα προφανώς (ελέω οικονομικών συνθηκών) μόνο έτσι μπορεί η Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14506 Πριν κάποια χρόνια παρόμοιοι προβληματισμοί μάστιζαν το forum σχετικά με την έλευση του Σωτήρη στη Lotus ο οποίος θα έπινε μπυρόνια με ποικιλία ξυλάκι παγωτό.
Ενώ αν ήτανε κανάς Χούλκης ( :inlove: ) στη θέση του θα παιρνε ίσαμε και 5 τίτλους σε μια χρονιά.

Η ιστορία γράφτηκε γιατί ο Σωτήρης είναι κορυφαίος οδηγός.
Όπως κορυφαίος είναι και ο Button (βλ post EDDIE - 2009) ο οποίος όταν ανακοινώθηκε ότι πηγαίνει McLaren περιμέναμε ότι θα κάνει αέρα στον υπερπρωταθλητή - υπερήρωα και υπερμάρκετ Καρφούρ ΛΟΥΗ.

Η ιστορία ομοίως γράφτηκε ...με τα σχετικά highlights (Καναδάς 2011).

ΥΓ: Δεν νομίζω να έρθει βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#14514 Υπάρχουν πολλοί νέοι - που προσαρμόζονται και πιο εύκολα σε οτιδήποτε "νέο" - κι εσείς έχετε κολλήσει στους... "ένα βήμα πριν τη σύνταξη"!.. :s_smile