dimik έγραψε: το pulled pork πάει και έρχεται
στο slow cooker το κρέας ακουμπάει στον πάτο, ή παίζει σχαρίτσα;
[προσπαθώ να καταλάβω αν χρειάζεται η σχαρίτσα που χρησιμοποίησα εγώ]
dimik έγραψε: το pulled pork πάει και έρχεται
mjacob έγραψε:dimik έγραψε: το pulled pork πάει και έρχεται
στο slow cooker το κρέας ακουμπάει στον πάτο, ή παίζει σχαρίτσα;
[προσπαθώ να καταλάβω αν χρειάζεται η σχαρίτσα που χρησιμοποίησα εγώ]
dimik έγραψε:Εκτός από το τσιγαρισμα θέλει και ξέπλυμα το μπασματι για να φύγει το άμυλο και να γίνει πιο σπυρωτο.
< >
Dimitris_P έγραψε:http://akispetretzikis.com/el/categories/kreas/choirino-lemonato-me-patates-sto-foyrno-65377b9c-af78-4e86-95a9-61020d56cde6
Μου έκανε εντύπωση αυτό το tip και θέλω να το δοκιμάσω
Στις μπριζόλες μας από την εξωτερική μεριά του κεντρικού κοκάλου υπάρχει συνήθως ένα παχύ στρώμα λίπους. Για να μπορεί να ψηθεί σωστά αλλά και για να πάρει όμορφο σχήμα η μπριζόλα μας ένα καλό τιπ είναι να κάνουμε τομές στο κομμάτι αυτό κάθετες προς το κεντρικό κόκαλο.
Γυρνάμε λοιπόν τη μπριζόλα κάθετα (όρθια) πάνω στο ξύλο κοπής και με ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε τομές πλάτους 1 εκ. στο λίπος μέχρι να φτάσουμε το κεντρικό κόκαλο. Με το ψήσιμο μαζεύει το λίπος και φαίνεται σαν στη μπριζόλα μας να έχουν γίνει πολεμίστρες.
Οι Άραβες ιστορικά είναι μια "πολεμική"[…]
Επρεπε να του σκασει μια κεφαλια με το κράνος ο μη[…]
τελος ο λουης απο μερκ wolff/hamilron clash :worse[…]
Προσφορές πήρα από 80 μέχρι 300 παρά. Για αυτό […]
Σιχαμένο ήχο αυτά τα Ολλανδικά ( γλώσσα) .
Κι όπως όλες οι ΕΛ ομάδες , τώρα στην 3η περίοδο θ[…]