Όπως όλα άλλωστε...
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
dimitrisB έγραψε:otso έγραψε:δημητρη που να ξερω ,προσανατολιζομαι για τρουφες , δεν παει αναλογα με την συνταγη;
Προφανώς. Πάντως δές και εδώ => viewtopic.php?p=136462#p136462 , έστω και για άλλη φορά .
δημητρη πολυ καλη φαινεται , μπηκε στο προγραμμα , ευχαριστω .
Μανιταρια με τυρια και ζαμπον.
Σκετα θα τα κανεις και θα τα συνδιασεις με κατι αλλο ,ξεχωριστα.
Τα χετε κανει ολα τα φαγητα πιτσες,το ενα πανω στο αλλο .
Μαθετε να τρωτε καμια φορα.
< >
dimik έγραψε:Θα συμφωνήσω για απλότητα στο μανιτάρι, κατά προτίμηση μεγάλο (δεν θυμάμαι όνομα) στα κάρβουνα /τζάκι με λαδοριγανη και λεμόνι, τύφλα να χουν οι μπριζόλες.
< >
Πλευρώτους
Dodger έγραψε:dimik έγραψε:Θα συμφωνήσω για απλότητα στο μανιτάρι, κατά προτίμηση μεγάλο (δεν θυμάμαι όνομα) στα κάρβουνα /τζάκι με λαδοριγανη και λεμόνι, τύφλα να χουν οι μπριζόλες.
< >
Πλευρώτους
Σωστά!!!
< >
italakias έγραψε:Βαλε λαδι...
... κι έλα βράδυ...
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
otso έγραψε:καποιοι εδω μεσα ειχαν παρει κατι σλοου κουκερ η καπως ετσι. τι εγινε σιγην ιχθυος μετα .μπηκαν στο ντουλαπι μαζι με τα πολυμιξερ; επειδη ψηνομουνα και εγω ,τωρα με την πειρα αρκετων μηνων μπορουμε να εχουμε τα υπερ και τα κατα;
Κοιτά εμείς το χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά.
Ρίχνω μέσα 1-2 κιλά κρέας (μοσχάρι κοκκινιστό γίνεται υπέροχο), κοτόπουλο στήθος, γαλοπούλα κλπ και το αφήνω όλη νύχτα (8-10 ώρες στο λόου) ή όλη μέρα (αν το βάλουμε πρωι νωρίς) και έχω κάμποσα γεύματα για 2-3 μέρες.
Μας βολεψε παρα πολύ.
< >
dstou έγραψε:Και πως τα κάνει τα φαγητά? Σαν της κατσαρόλας ή του φούρνου? Και τι κερδίζεις τελικά?
σαν γάστρα απ' ότι καταλαβαίνω.
Καερδίζεις ότι είναι μια πιο βολική γάστρα που δεν χρειάζεται ολόκληρο το φούρνο;