mjacob έγραψε:egobrain έγραψε:mjacob έγραψε:κολοκύθι και κυρίως πατάτα στο μουσακά -> ubermeh
με κολοκυθακι δεν εχω δοκιμασει αλλα σιγα ρε συ την ιδιαιτερη γευση που χει η πατατα για να το κανει ουμπερμεχ
Και μόνο έτσι όπως το λες, δλδ κάτι που προστίθεται και δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο, για 'μένα το κάνει μεχ. Πολύ φίλερ φάση δλδ.
Δεν ξέρω, ίσως η πατάτα μου θυμίζει τους τραγικούς μουσακάδες που φτιάχνουν σε εμπορικά καταστήματα (ταβέρνες, μαγειριά κλπ) και μου φέρνει αυτή την απέχθεια.
Ειδικότερα, δεν μου πολυκολλάει με τα υπόλοιπα, δεν μου πολυαρέσει η φάση της βραστής ουσιαστικά πατάτας ούτως ή άλλως, οπότε απ' όπου κι αν το πιάσω τελικά απλώς δεν μου αρέσει η πατάτα στο μουσακά
H βραστη πατατα που λες ισως ειναι η αιτια. Κανονικα τηγανιζεται πρωτα και μετα μπαινει στον πατο του ταψιου για να αποτελεσει την βαση του μουσακα.
Μηπως να κανονισω να φτιαξει η πεθερα μουσακα, να δοκιμασεις για να αλλαξεις γνωμη ?
Fiat Panda 7,6l/100km