Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
< >
drdino έγραψε:Ως τώρα για χαλβά σιμιγδαλένιο χρησιμοποιούσα χοντρό σιμιγδάλι. Σήμερα βρήκα μόνο ψιλό, έχει κάνει ποτέ κανείς με τέτοιο;
δεν κανει μεγαλη διαφορα με ψιλο, απλα η μαζα του θα μοιαζει πιο ομογενοποιημενη
(μαυρη σταφιδα + αμυγδαλο του πανε πολυ!)
You got the best.
Whole lotta Rosie
Όταν τα βγάζω βάζω και λεμόνι, αλλά εμένα γενικά μ' αρέσουν τα ξινά...
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
viewtopic.php?p=355037#p355037
Βέβαια, τι μανιτάρια έχεις ή αν θα αγοράσεις και θα χρησιμοποιήσεις, δεν μας είπες ...
otso έγραψε:τα παιδια το τρωνε; βουτυρο το απαγορευει στο σπιτι η νοικοκυρα .
Το τι τρώνε τα δικά μου παιδιά δεν είναι κριτήριο... Σχεδόν τίποτα είναι η απάντηση...
Γιατί το απαγορεύει η νοικοκυρά το βούτυρο;;;
Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
otso έγραψε:δημητρη που να ξερω ,προσανατολιζομαι για τρουφες , δεν παει αναλογα με την συνταγη;
Προφανώς. Πάντως δές και εδώ => viewtopic.php?p=136462#p136462 , έστω και για άλλη φορά .