Citroen C4 Picasso 1,8 => Η (Γουρου)Νίτσα => Πωλήθηκε!
MWB 320i Ε90 => Η μπεμπέκα
mjacob έγραψε:Οχι. Κάπου έγραφε και το γιατί. Δεν εχει να κανει με το ποτε χαλάει, όσο με το οτι καταστρέφεται η υφή του.
Και ένα ζυμωτό ψωμί παντως, δεν το βάζεις ψυγείο. Σόλα θα γίνει.
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν διαφωνω οτι θα γινει σολα, αλλα ειναι λιγο παραξενο να κραταει εκτος ψυγειου 10 μερες και μαλιστα , επειδη ειχαμε παρει και το χωριατικο πριν, να διατηρειται μια χαρα, ελαχιστα πιο σφικτο την 10η μερα.
Ενταξει, τυποποιημενο ψωμι χωρις συντηρητικα δεν υπαρχει και να μην το γραφει στην συσκευασια ειναι ολα μεσα στο αλευρι.
dimitrisB έγραψε:Αν και έχω εξαιρετικό φούρνο για ψωμι (και μόνο) στη γειτονιά μου, όταν θέλω ψωμί "ξεχωριστό":
<<Ορεινό>>, απο το "Απολλώνιον".
Σαν το παλιό, ζυμωτό ψωμί, ψημένο στο χωριάτικο ξυλόφουρνο της γιαγιάς !
mjacob έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν διαφωνω οτι θα γινει σολα, αλλα ειναι λιγο παραξενο να κραταει εκτος ψυγειου 10 μερες και μαλιστα , επειδη ειχαμε παρει και το χωριατικο πριν, να διατηρειται μια χαρα, ελαχιστα πιο σφικτο την 10η μερα.
Ενταξει, τυποποιημενο ψωμι χωρις συντηρητικα δεν υπαρχει και να μην το γραφει στην συσκευασια ειναι ολα μεσα στο αλευρι.
Παίζουν και με παστερίωση πάντως. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν συντηρητικά.
GTS έγραψε:mjacob έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν διαφωνω οτι θα γινει σολα, αλλα ειναι λιγο παραξενο να κραταει εκτος ψυγειου 10 μερες και μαλιστα , επειδη ειχαμε παρει και το χωριατικο πριν, να διατηρειται μια χαρα, ελαχιστα πιο σφικτο την 10η μερα.
Ενταξει, τυποποιημενο ψωμι χωρις συντηρητικα δεν υπαρχει και να μην το γραφει στην συσκευασια ειναι ολα μεσα στο αλευρι.
Παίζουν και με παστερίωση πάντως. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν συντηρητικά.
Συνηθως το βαζεις στο ψυγειο και μετα τοστιερα. 10 μερες εξω απο ψυγειο συνηθως πιανει μουχλα.
elteo έγραψε:Ναι μωρέ .... τρώτε τόσες λαμακίες στο τοστ γίνεστε φουρνάρηδες.
Pitt έγραψε:Τα Lidl στην περιοχή σας έχουν φούρνο; Έχετε δοκιμάσει ζεστό φρεσκοψημένο πολύσπορο ή ακόμη και τσιαπάτα;
Pitt έγραψε:Τα Lidl στην περιοχή σας έχουν φούρνο; Έχετε δοκιμάσει ζεστό φρεσκοψημένο πολύσπορο ή ακόμη και τσιαπάτα;
Νίκος Παππάς έγραψε:GTS έγραψε:mjacob έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν διαφωνω οτι θα γινει σολα, αλλα ειναι λιγο παραξενο να κραταει εκτος ψυγειου 10 μερες και μαλιστα , επειδη ειχαμε παρει και το χωριατικο πριν, να διατηρειται μια χαρα, ελαχιστα πιο σφικτο την 10η μερα.
Ενταξει, τυποποιημενο ψωμι χωρις συντηρητικα δεν υπαρχει και να μην το γραφει στην συσκευασια ειναι ολα μεσα στο αλευρι.
Παίζουν και με παστερίωση πάντως. Δεν είναι απαραίτητο ότι έχουν συντηρητικά.
Συνηθως το βαζεις στο ψυγειο και μετα τοστιερα. 10 μερες εξω απο ψυγειο συνηθως πιανει μουχλα.
Δεν πιανει Αγη τιποτα!
Καλα, απλο ψωμι για τοστ, απο αυτα που θελουν ψυγειο οταν το ανοιξεις, ξεχαστηκε καλοκαιρι βραδυ εκτος. Ειχαν μεινει 3 φετες και το εβγαλα στο μπαλκονι να δω ποτε θα μουχλιασει (ετσι για το γαμωτο ). Δεκα, ΔΕΚΑ μερες μετα, τιποτα Ειχε σκληρυνει μεν αλλα καθολου μουχλα! Απεθαντο το ψωμι του τοστ!
dimitrisB έγραψε:Εναλλακτικά-χαριστικά, το "στριφτό" σφολιατοειδές γλύκισμα με σταφίδες, και ... ΤΕΛΟΣ.
Αν άδειασε, θα αρχίσει να καθαρίζει ακόμα περισσότ[…]
Γιατί να πάς ταξίδι; Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ Μπαίνεις στ[…]
https://twitter.com/there_is_no_if/status/1772679[…]
Οι πετυχημένοι μετανάστες είναι πιθανότατα πιο φα[…]